Glavni » general » Razmišljanje o vrijednosti za novac ...

Razmišljanje o vrijednosti za novac ...

general : Razmišljanje o vrijednosti za novac ...

Došlo je do nedavne rasprave u kojoj sam istaknuo da, iako neki telefoni su vrijednost za novac - vrlo sposobni, dok su pristupačne - takvi uređaji i dalje imaju kompromise tu i tamo. Danas sam se podsjetio na tu raspravu kada sam obrađivao Windows Mobile Samsung i780, telefon koji sam nekoć koristio.

The i780 je jedan od najboljih uređaja za novac koji sam ikada koristio (pogledajte ovdje pregled i ovdje glavnu ulogu s legendarnim Sony Ericsson P1i).

The i780 jeftiniji od svojih kolega WinMo-powered smartphone i upakiran wallop. Glavni kompromis na telefonu, međutim, bio je njezin fotoaparat. Budući da je fotoaparat s 2 mega piksela bez bljeskalice, fotoaparat je bio veći bonus.

Bez obzira na to, i780 je izvrstan uređaj. Danas sam igrao s njom i otkrio da je više od godinu dana nakon što sam prodao svoju jedinicu ovaj uređaj još uvijek jako puno u igri.

Samsung B7320
Gledao sam okolo za pametne telefone koji omotaju takvu vrstu zidova i ne cijene ruku i nogu. Evo moj popis:

  1. Nokia 5800 XpressMusic
  2. Nokia E63
  3. Samsung B7320

Sve gore navedene su pametni telefoni koji značajno prate što će većina korisnika trebati. Naravno, kompromisi postoje, ali ti telefoni su gotovo besprijekorni. Svatko će biti teško pritisnuti pronaći telefone sa svim svojim mogućnostima i po njihovim troškovima. Sve su u pedeset tisuća u troškovima.

Naravno, s puno ljudi (uključujući mene) koji se sve više i više trude na uskom proračunu, takvi uređaji moraju se primijetiti više nego ikad. Osobno, trenutno gledam Samsung B7320. Može li biti zbog nostalgije za starijeg brata, i780, ili bi to moglo biti zato što zapravo nisam inspiriran Symbianom u ovom trenutku? Tko zna? Koga briga?

Također pročitajte: 2017 Kia Picanto je mali, ali zaslužuje vašu pažnju

Slobodno unesite svoje prijedloge u okvir za komentare u nastavku. Ako planirate mijenjati svoj smartphone ove sezone, kakav ste proračun s pametnim telefonom s značajkama?

Preporučeno
Ostavite Komentar