Glavni » recenzije » Ono što mi se sviđa o Xperia X10 Mini Pro

Ono što mi se sviđa o Xperia X10 Mini Pro

recenzije : Ono što mi se sviđa o Xperia X10 Mini Pro

Održavam pregledavanje X10 Mini Pro dok ne dobije ažuriranje za Android 2.1 koju je Sony Ericsson obećao. To je tako da ne moram napraviti ažurirani pregled nakon glavnog. Međutim, i dalje imam potrebu pisati o tom malom momku, jer to je uređaj koji vam raste svakodnevno i sjaji bolje i bolje.

Kompaktna veličina
Mini Pro je vrlo, vrlo kompaktan. Obično, kada vidite oznaku "mini" na telefonu, to samo označava da je to manja verzija većeg uređaja. U ovom slučaju Mini Pro nije samo manji; to je pravi mini.

Zbog svoje veličine, to je prvi smartphone osjetljiv na dodir koji mogu jamčiti za 100% iskoristiv s jednom rukom. Izbacivanje Mini Pro za uporabu ne zahtijeva nespretnost dvosmjerne uporabe koju većina čini danas.

Čak i kad se QWERTY tipkovnica iskliznula, mogu se upisati jednoručno (naravno, imam velike ruke), premda je to malo više posla od upotrebe dviju ruku. Ali činjenica da je to uopće moguće učiniti je čudo.

Osjećati
Opet, zbog kompaktne veličine, oblika i materijala koji se koriste, Mini Pro osjeća vrlo dobro u ruci. Stražnja strana uređaja ima vrlo čvrstu i dobru krivulju (Sony Ericsson ga naziva "Ljudska zakrivljenost").

Vrlo korisna QWERTY tipkovnica
Netko bi pomislio da ovaj mali uređaj nikada ne bi mogao pružiti korisnu QWERTY tipkovnicu. Pogrešno. Tipkovnica je prilično dobra, a ja sam u mogućnosti pokrenuti tekst gotovo bez pogreške. Ipak nema namjenskih numeričkih tipki, jer ima samo četiri (4) retka, ali to je opravdano na uređaju koji je mali i dobre performanse tipkovnice.

Također pročitajte: Sada samo o bilo tko vas može ubosti na Facebooku

Dakle, kako to da 2.55 "zaslon?
Zaslon nije superobojen, ali zasigurno pokazuje crne boje vrlo dubokim. Budući da je kapacitivna, vrlo je osjetljiva i možete minimalno truditi i prijeći prstom. Nisam se suočio s problemima upotrebljivosti s veličine zaslona. Naprotiv, to djeluje vrlo dobro dijelom jer je Sony Ericsson razmišljao o stvarima.

Zbog malog zaslona, ​​Sony Ericsson je mudro odabrao prilagodbu početnog zaslona kako bi bio prilagođen veličini. Dobro su obavili posao. Postoje četiri velike ikone u uglovima početnog zaslona. Omiljene aplikacije možete postaviti na ta mjesta.

Tijekom poziva u tijeku, isti koncept velikih ikona na četiri kuta iskorišten je za pružanje opcija tijekom poziva.

Widgeti se mogu postaviti na početnom zaslonu, koji ima više stolnih računala. Zbog veličine prikaza, na svakoj stranici radne površine može se postaviti samo jedan widget, iako možete imati što više stranica koliko želite.

E-mail
Naravno, ako Googleov Android ne može iznimno rukovati e-poštom, koja druga platforma može? U redu, čujem da kažeš "BlackBerry". Dovoljno dobro. No, rukovanje e-poštom Mini Pro-a vrhunski je.

Moji se mailovi redovito dolaze na moj uređaj brže nego što se prikazuju na mojem računalu. Govorim o trenutačnoj e-pošti. To je jednako dobro kao i BlackBerry. U redu, u redu, minus kompresiju podataka koje Blackberry nudi.

Izvedba fotoaparata
Ako ste vidjeli uzorke Mini Pro kamere koje sam prethodno objavio, znate da je dobivanje Mini Proa samo za kameru dobar posao.

Boje su oštre i svijetle. Detalji su u redu. Automatsko izoštravanje je brzo. Kamera jednostavno stijene. Dopustite mi da vas uputim na žicu na Esatu gdje će slike snimljene Mini Pro-om raznijeti vašu glavu: Pošaljite svoje slike / videozapise snimljene sa SE X10 Mini / Pro.

Također pročitajte: Apple iPhone 6 Plus Review

To je bez sumnje jedan od najboljih 5 megapikselnih kamerija vani.

Kvaliteta zvuka i glasnoća
Zvučnici X10 Mini Pro su dobri - i po kvaliteti i glasnoći. Opet, ovo je nevjerojatno za ovaj mali uređaj.

Zaključci
Postoji mnogo drugih aspekata Mini Pro-a koji nisam dotaknuo u ovom mini-pregledu. To je zato što ovo još nije moj puni pregled. Možete biti sigurni da će sve baze biti obuhvaćene u cjelovitom pregledu.

Iskreno, stvarno, stvarno volim Xperia X10 Mini Pro. To je moćan, kompaktan i upotrebljiv uređaj koji obavlja posao. Mini Pro je dokaz da je riječ "veća nije necesarilly bolje".

Kada je Sony Ericsson rekao " mini, ali moćan ", nisu se šalili.

Preporučeno
Ostavite Komentar