Glavni » general » Stvari koje volim o Nokia N8

Stvari koje volim o Nokia N8

general : Stvari koje volim o Nokia N8

Ja ću početi ovaj članak citirajući nešto što je netko rekao o Nokia N8:

Dobivate iPhone i odmah se zapanjite, a vremenom počinjete primijetiti nedostatak i dobiti frustriranost. Na N8 vas držati voljeti više, više ga koristite

Ovo je bilo prilično moje iskustvo s N8.

Zaboravite sve što su Nokia / Symbian mrzitelji rekli i svakako koristite N8 za znatno razdoblje prije nego što prođete presudu. Oprostite mojim jezikom, ali vrlo brzo ćete se složiti da je to jedan helluva uređaj.

Pa, koje su stvari koje volim o Nokia N8?

1. Hardver
Da; da je hardver čvrst i dobro izgrađen. Vidite, hardver se ne može ažurirati, tako da bolje bude dobro.

2. Korisničko sučelje
Novi Symbian korisničko sučelje je stotine kilometara bolje od onoga što je izdanje s60 5. izdanja. Nikada nisam posjedovao S60 v5 uređaj, ali moj prijatelj Dayo ima i imao sam dosta vremena s njom. Zapravo, napravili smo detaljnu usporedbu i pronašli razliku uistinu velikom.

3. Fotoaparat od 12 megapiksela
Ova kamera ponovno definira ono što znači riječ "cameraphone". Nemate kameri ako nemate N8. Jednostavan. Bez obzira radi li se o snimkama ili HD videu, N8 pravila bez kontroverzi.

4. Životni vijek baterije
Imao sam sumnju u N8 ne-odvojivi 1200mAh baterija. Sve su sumnje od tada odbacene. Dopustite mi da ga pravilno - Nokia N8 je jedini smartphone osjetljiv na dodir koji sam koristio u 2010 da nisam morati brinuti o bateriji umire na mene sredinom dana. Mnogo puta, baterija se gura za više od 24 sata bez napora.

Također pročitajte: Preuzmite ove slike Mobility Rave ...

A to je nakon 15-minutnih sinkroniziranja e-pošte, Facebooka i Twittera, sate pregledavanja weba, poziva, strašne snimke od 12 megapiksela (sad sam ovisno o fotografiranju), među ostalima.

5. Zaslon
U zatvorenom prostoru, na otvorenom, slabom svjetlu, sunčevom svjetlu, zaslon je vidljiv, jasan i oštar. I odgovarajući. Prilagodba početnog zaslona također dobro funkcionira, pretvarajući vaš zaslon u vrlo informativnu i nadzornu ploču.

6. Ovi trgovina
Iako Ovi trgovina nema onoliko aplikacija kao što su Android ili iOS, ima više nego dovoljno. No, iza toga, trgovina radi dobro i izgleda da mi se sviđa mjera do Android tržišta.

7. Igra je uključena!
Oh…. Počnimo s Angry Birds, samo zato što je svijet oduševljen Angry Birds. tamo i slatko. Ali, krenite dalje, Angry Birds, i neka gori gumu s Need For Speed ​​Shift!

Igranje je glatko i oštro. Kombinacija procesora 680 MHz i grafičkog akceleratora radi se o čudima - bez obzira na to što je Nokia to učinila. N8 zasigurno ne treba 1GHz procesor.

Pazite na moj N8 pregled igre.

8. Onboard Photo and Video Editor
Zakrenite, promijenite veličinu, obrezujte, umetnite clipart, crtate, dodajte tekst mjehurića, okvir, uklonite crvene oči, pečat, podešavajte, dodajte posebne efekte na slike.

Izradite elegantan slideshow sa svojih slika, izradite videozapis iz svojih videoisječaka i fotografija, spojite videozapise, dodajte pozadinsku glazbu, tekst i podijelite isječke.

Ono što imate ovdje je svoj mini multimedijski studio.

9. Ovi karte
Besplatna dozvola za vožnju i hodanje. Prethodno učitane karte, tako da štedite mrežne podatke i još mnogo toga. GPS popravak je također brz previše. Uskoro dolazi do pregleda.

Također pročitajte: Isprobajte ove pokretače kako biste poboljšali učinkovitost vašeg Android smartphone uređaja

10. Google Sync putem razmjene
Sposobnost da mojim kontaktima telefona i kalendaru sinkroniziram sa svojim Google kontaktima i kalendarima vrlo je zgodan.

11. USB-on-the-Go
Mogu napustiti svoj netbook kod kuće i ne brinuti se o tome da se naletim na klijenta koji ima nešto na flash pogonu koji mi želi kopirati. Nokia N8 to čini sasvim u redu. Nazvat ću ga mobilnim računalima približavanjem novim granicama.

12 FM odašiljač
Biti sposoban igrati moju omiljenu glazbu preko auto zvučnika je samo cool. Trebate li zabavljati pjesmu s pjesmom koju imate na telefonu? Nije problem.

Za sada ću stati na 12 godina. Puno vam se sviđa Nokia N8, a pokušavajući popis svih onoga što me u ovom članku stavlja na ovaj uređaj može rezultirati izgaranjem. Držite se u potrazi za tim recenzijama.

Preporučeno
Ostavite Komentar