Glavni » general » Ono što volim o BlackBerry 9630 Touru

Ono što volim o BlackBerry 9630 Touru

general : Ono što volim o BlackBerry 9630 Touru

Stajao sam u redu na banci prije nekoliko dana kad je Blackberry Tour zazvonio kako bi označio da imam poštu. Udahnuo sam je i s jednom rukom (lijevo), prošao sam kroz različite izbornike, provjeravajući poštu i pregledavajući web stranice na toj liniji. Sve s jednom rukom. Činilo se da je dobro da to može ponoviti nakon dugo vremena.

Bilo je to tako ugodna i zgodna stvar, kao što sam se sjetio da je to bio N900 na kojem sam imao u to vrijeme, trebala sam staviti čekovnik ispod moje ruke tako da mogu osloboditi svoje dvije ruke za navigaciju izbornikom uređaja,

Jednostavnost korištenja
Jednostavno rečeno: jednostavnost i jednokratna upotreba koju BlackBerry pruža rezultate vrlo je snažna točka u njegovu korist. Tako je osvježavajuće.

Napisao sam o ovim imonima natrag u članku, upotrebljivost i ne-touchscreen telefoni, a to je bio jedan od pridonosi čimbenik zašto QWERTY candybar Samsung B7320 pobijediti "sposobnija" uređaje za sebe za sebe mjesto moje Smartphone of the Year 2009,

Trackball, trackpad ili D-pad otkucaje touch za jednokratnu jednostavnost korištenja bilo kojeg dana.

Život baterije
Životni vijek maratona također je nevjerojatan. Naravno, i gore navedena jednorodna jednostavnost i ovaj zapanjujući vijek trajanja baterije mogu se pripisati (možda djelomično, ali značajno) na manju veličinu i nepristojnu prirodu zaslona.

Zaslon osjetljiv na dodir zahtijeva više procesorske snage i time manji vijek trajanja baterije. Veći zaslon bi zahtijevao isto.

Naravno, ja bih radije malo veći prikaz onoga što dobiva na Tour, iako nisam siguran kako će se to provesti na QWERTY candybar. Sa pejzažnim zaslonom od 2, 8 inča, Motorola CHARM izgleda kao vrsta uređaja koji je upravo moju ulicu. Nemaju trackball, trackpad ili D-pad, što je neophodno za jednokratnu uporabu. Ipak, nadamo se da će većina takvih uređaja biti dostupna do travnja iduće godine kada opet idem u smartphone kupnju.

Također pročitajte: Smartphone mobitel godine 2010

Nakon što sam proveo na Touru tjedan dana, ostavljam želju za lakoćom jednokratne uporabe i vrsti trajanja baterije koju ima. Zapravo, ako dobijem polovicu Tourove izvedbe baterija na N900, ja bih bio na nebu. No, jednokratna upotreba još uvijek neće biti na vidiku.

Veselim se
Čekao sam uređaje QWERTY bombona na Androidu, a čini se da ih je nekoliko na horizontu. Možda bih, onda, želio da se moje želje ostvare. Ili barem djelomično.

Preporučeno
Ostavite Komentar