Glavni » general » Stvari koje treba uzeti u obzir kada imate potpuno mrtav telefon

Stvari koje treba uzeti u obzir kada imate potpuno mrtav telefon

general : Stvari koje treba uzeti u obzir kada imate potpuno mrtav telefon

Što učiniti kada se telefon ne uključi? Ne treba reći da ponekad vaš pametni telefon neće uspjeti, a najgore što može učiniti je da se uopće ne uključi. Postoje određene stvari koje bi mogle rezultirati mrtvim telefonom. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti:

  1. Baterija može biti potpuno ravna. Morate je naplatiti što je prije moguće, ako je to slučaj. Imajte na umu da ponekad kada pate od mrtvog telefona, možda ćete je morati naplatiti nekoliko minuta prije nego što ga uključite.
  2. Postoji mogućnost da je telefon zapravo uključen, ali zaslon ne radi. Da biste bili sigurni, pokušajte prisiliti telefon da se isključi pritiskom na gumb za uključivanje / isključivanje. Zatim pokušajte ga ponovno uključiti. Ako osjetite vibraciju, to znači da vaš smartphone ima oštećeni zaslon. U tom slučaju, trebate ga uzeti za popravke.
  3. Vaš telefon se neće uključiti ako ste ga nedavno spustili u vodu. Ako je to slučaj, uzmite telefon u servis ili zamijenite ga izravno.
  4. Vaš smartphone možda ima problema sa softverom, što ga čini kvarom prije nego što se konačno isključi za dobro. Morate promijeniti firmware. Također možete pokušati resetirati tvornički.
  5. Možda je baterija oštećena. To se događa tijekom vremena, tako da možda prvi put ne biste primijetili. Ali kad se baterija ozbiljno ošteti, telefon se neće uključiti. Nabavite novu bateriju što je prije moguće.
  6. Ponekad će vaš telefon ostati bez ikakvog razloga. U tom slučaju vaš bi telefon mogao biti savršeno u redu, sa samo mrtvom baterijom. Možda je vaš punjač, ​​a možda i vaš zidni utičnica. Pokušajte s drugim punjačem, kabelom ili zidnom utičnicom prije nego što definitivno krivite telefon.
Također pročitajte: Deja Vu? Gospodin Mo susreće Lumia 1020
Preporučeno
Ostavite Komentar