Glavni » general » Stvari su različite s proračunom Windows Phone 8

Stvari su različite s proračunom Windows Phone 8

general : Stvari su različite s proračunom Windows Phone 8

Imam u vlasništvu Nokia Lumia 610 već mnogo mjeseci. To je low-end Windows Phone 7 smartphone. Ovaj je blog obilježen mojim pritužbama o uređaju. To je sporo i može oduzeti život gotovo svakog korisnika. Moj zaključak je bio da je Windows Phone nered u low-endu. Od pojave Windows Phone 8, međutim, pregledao sam samo 920 i nisam imao ruke na low-end telefonu koji pokreće novi operativni sustav. Prošlog vikenda, imao sam Lumia 520 u rukama nekoliko sati i uzeo je brzo kretanje.

Nokia Lumia 520 pokreće Dual-core 1 GHz procesor i 512MB RAM-a, što je daleko iznad onoga što nudi 610. Nadala sam se za bolje iskustvo. Imam mnogo bolje iskustvo. SVE je miljama brže i slađe za upotrebu. Korištenje Lumia 520 bilo je gotovo kao da koristite Windows Phone na aa high-end uređaju. Ako ste slijedili moje pritužbe o Lumia 610, znate da WhatsApp je strašno povucite na tom uređaju. Na 520, WhatsApp je radost!

Zatim, tu je i nova microSD i USB podrška za pohranu u sustavu Windows Phone 8. Lumia 520 uključuje oboje i ja sam ih koristio bez problema. Nisam ovdje da pregledam Nokia Lumia 520, kao što sam to imao samo za vrlo kratko razdoblje. Zapravo sam iznenađen ogromnim skokom koji je Windows Phone prošao prošle godine i sada.

Jeste li ostali s proračunom Windows Phone 8 pametnih telefona zbog toga koliko su bili spori na Windows Phone 7 na prošlogodišnjem hardveru? Stvari su različite s novim rasponom i možete odmarati svoje strahove. Low-end Windows Phone 8 stijene lijepo.

Također pročitajte: DailyPost novine tužio Naij za podizanje sadržaja
Preporučeno
Ostavite Komentar