Glavni » general » Došli su za našu djecu

Došli su za našu djecu

general : Došli su za našu djecu

Još uvijek nemam riječi da bih izrazio sirovi bijes koji osjećam na vijestima školskih djeca koja su jučer ubijena u hladnoj krvi u gradu Mamudo u državi Yobe. Još se uvijek ljutito sumnjam u to kako su pištolji ubili srednju školu Vlade i pucali na bespomoćnu djecu, ubivši ih i ublažavajući. Neki su bili zapaljeni i spaljeni živi. Neki djelatnici škole završili su kao žrtve, s barem jednim učiteljem potvrđenim mrtav.

Moram li plakati, vrištati ili prokleti? Osjećam se kao da radim sve to u isto vrijeme. Što još mogu učiniti? Bolan sam. Recimo, pobuna Boko Harama je strašno čudovište koje treba uništiti. Bez obzira na podrijetlo ove skupine u smislu ljudskih makinacije, to je iz jame pakla. Ovi muškarci i žene koji sponzoriraju i potiču ovo ludilo su oboreni. Oni koji su sami operativci i zapravo provode ove činove su zli životinje.

Možda nemam odgovore na ovaj scenarij. Nisam osposobljen za umijeće inteligencije i borbe. Nizozemski sam školovao u upravljanju. Međutim, očekujem da će vlada moje zemlje preuzeti odgovornost i rješavati ovu situaciju. Gdje nam je glavni zapovjednik kad nam treba? Neprijatelj je došao za našu djecu, a mi ostajemo bespomoćni od onih koji su se zaklinjali da nas štite. Zamislite da je užas koji su se suočavali s tim djecom kao maskirani muškarci pretvorio oružje na njih, ili zapalio ljude. Oni koji preživljavaju ne mogu osim mentalnih i emocionalnih ožiljaka prouzročiti posljedice koje nitko u potpunosti ne može reći.

Također pročitajte: Etisalat uvodi 1 GB podataka za N2, 000

Kao roditelj, drhtim na ovom događaju. Ne mogu zamisliti traumu roditelja i obitelji ubijene djece. Ja se tresti. Ja sam iskidan. Ovo nije u redu. Ovo ne može ići dalje. Znaš kako to radi: Boko Haram to uspješno povukao; oni će pokušati ponoviti ponovo i ponovo drugdje. Ne; to ne može ići dalje.

Čekati! Je li netko podigao ideju amnestije za te ubojice? Nešto nije u redu s vodstvom ove zemlje. Nešto je u osnovi pogrešno. Amnestija? Kao što sam rekao, pokušavam izraziti ono što osjećam, a iskreno NE mogu izraziti sve što osjećam ovdje. Sumnjam da nisam u potpunosti koherentan. Nema veze. Barem sam govorio. Evo moje razbijanje na ovom: Nigerija nesigurno sjedi na ogromnoj bačvi. Ne možemo ovako dugo živjeti. Nešto mora dati. Kada to učini, ako ne zaustavimo ovaj spuštanje, Bog nam pomaže.

ažuriranje

Prijatelj mi je samo rekao da možda vladine snage nisu imale mogućnost da se na bilo koji drugi način mogu kretati. Dobra točka. Ako je tako, mogu zamisliti kako nitko nije mislio da bi pobunjenici BiH mogli ići za djecom, pa nitko nije mislio gledati u tom smjeru. To je moguće, a ti tipovi Boko Haram pokazali su nam koliko životinja ciljaju djecu. Sada znamo da ništa nije ispod njih. Djeca?

Kažem, molim vas istrijebite ove životinje. Uništite ih u potpunosti. Neka Bog bude s našim vojnicima koji leže svoj život na liniju kako bi ostali mi mogli imati mir.

Također pročitajte: Jelly Bean adrese zaostaje u Androidu

Slika i vijesti Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar