Glavni » general » Te vrhunske tehnologije sve misle da BlackBerry Passport je najbolji

Te vrhunske tehnologije sve misle da BlackBerry Passport je najbolji

general : Te vrhunske tehnologije sve misle da BlackBerry Passport je najbolji

Matthew Miller možda je svjetski vrhunski recenzent za mobilne tehnologije. Posjedovao je više od 200 različitih uređaja s operacijskim sustavima Palm, Linux, Symbian, Newton, BlackBerry, iOS, Android, webOS, Windows Mobile i Windows Phone. Njegova trenutna kolekcija uključuje Nokia Lumia 1520, Apple iPhone 6 Plus, BlackBerry Passport, Sony Xperia Z3, Microsoft Surface Pro 3 i još mnogo toga. Njegova presuda o putovnici:

Volim iPhone 6 Plus i moje Android telefone, ali BlackBerry Passport dobiva sve stvari učinkovitije i užitak je za korištenje. (Izvor)

SuperSanusi je jedan od vodećih nigerijskih tehnoloških blogera. Njegova sadašnja zbirka pametnih telefona uključuje Passport i HTC One M8, a on također misli da je BlackBerry Passport kralj čopora:

Putovnica možda neće biti super ... ali to je najbolji smartphone upravo sada. Moje mišljenje.

- SuperSanusi (@supersanusi) 12. ožujka 2015

Zatim tu je i gospodin Mo, najznačajniji mobilni bloger i recenzent u Africi koji od 2001. godine posjeduje više od 120 mobilnih uređaja s operacijskim sustavima Symbian, Palm, Windows Mobile, BlackBerry, Android, webOS, iOS, Windows Phone i Firefox. BlackBerry Passport, Nokia Lumia 930, Innjoo jedan 3G HD i Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G. Slažem se s osjećajem da je BlackBerry putovnica vrlo podcijenjena i najsposobniji je smartphone na tržištu:

Usvojena -> MT "@supersanusi: Putovnica ... je najbolji smartphone upravo sada. Moje mišljenje."

- G. Mo (@moverick) 12. ožujka 2015

Samo sam igrao s putovnicom za nekoliko minuta i mislim da je to izvrstan uređaj. Ali najbolje? Jesu li ovi momci na nešto? Slažete li se s njima? Koji uređaj biste odabrali kao najbolji smartphone na tržištu sada?

Također pročitajte: Facebook planira donijeti besplatni internet u Afriku
Preporučeno
Ostavite Komentar