Glavni » general » Ovi pametni telefoni tvrtke Nokia prekrasni su

Ovi pametni telefoni tvrtke Nokia prekrasni su

general : Ovi pametni telefoni tvrtke Nokia prekrasni su

Godinu 2016. imala je fer udio Nokia smartphone žigova. Pogledajte Je li to nadolazeći Android smartphone s Androidom? i novi Nokia C1 render prikazuje Android i Windows 10 inačice.

Kao što već znate, Nokia je potvrdio da ćemo 2017. godine vidjeti svoje pametne telefone s markom Android OS. Čak smo istaknuli što obožavatelji Nokia očekuju od 2017. Nokijinog borca.

S ljudima širom svijeta koji čekaju uzbuđenje zbog najave proizvoda koji će biti objavljeni prije kraja ove godine, marku je kasno zabilježeno bujanje. Sinoć sam naišao na neke Nokia smartphone uređaje na Twitteru i mislio sam ih podijeliti. Pogledaj:

Kao što možete vidjeti, ovi žigovi imaju zakrivljeni rubni zaslon. Nema načina da potvrdite da su ti žigovi autentični u ovom trenutku.

Međutim, dizajn je vrlo upečatljiv i lijepo podsjeća na ono što smo vidjeli u posljednjoj generaciji Symbian pametnih telefona tvrtke Nokia. Zapamtite kako se gornji i donji rubovi sužavaju. Drugim riječima, iako su vrlo ažurni, ovi dizajni imaju i tradicionalni potpis Nokia dizajna. To je sve više razloga zašto se oslanjam na vjeru da su radovi Nokia entuzijasta.

Ipak, nema štetu da uživate u žvakanju i slinadi i nadajući se Bogu da stvarne stvari koje treba objaviti su dobre, ako ne i bolje.

Izvor: @ sins19kojohoho.

Preporučeno
Ostavite Komentar