Glavni » general » Ove dvije stvari više neće računati prema ograničenju od 140 znakova vaših tweetova

Ove dvije stvari više neće računati prema ograničenju od 140 znakova vaših tweetova

general : Ove dvije stvari više neće računati prema ograničenju od 140 znakova vaših tweetova

Twitter čini promjene kako bi korisnicima omogućio malo više potencijala. Iako ne uklanjaju ograničenje od 140 znakova na tweete, platforma radi prilagodbe za isključivanje određenih stvari izbrojavanja kao dio ograničenja od 140 znakova. Evo dvije stvari koje su izmijenjene:

  1. Odgovori : Kada odgovarate na Tweet, @ nazivi više neće računati na broj od 140 znakova. To će učiniti da razgovori na Twitteru budu jednostavniji i jednostavniji, a ne više novčića kako biste osigurali da dođu do cijele grupe.
  2. Privitci medija : kada dodate privitke poput fotografija, GIF-ova, videozapisa, anketa ili Tweeta s podacima, taj mediji više neće biti računati kao znakovi unutar vašeg tweeta. Više mjesta za riječi!

Ali to nije sve. Pored gore navedenog, sada ćete moći reveli i ponuditi svoje tweete. Da; možete dobiti još više narcisoidnih nego što ste prije bili - samo u slučaju da vaš originalni tweet nije dobio onu vrstu pažnje koju mislite da zaslužuje. Retweet ga !. Ili biste ga mogli iskoristiti za nešto veće dobro.

Također, nećete morati staviti "." Pred ručicu kada je odgovorite i želite da svi drugi vide vaš odgovor. Samo odgovorite, a svi će vas pratiti i dalje ćete ga vidjeti.

Izgleda da će se Twitter više zabaviti! Što vam kažem?

Preporučeno
Ostavite Komentar