Glavni » general » Postoji više ugovaranja oglasa nego samo prometa

Postoji više ugovaranja oglasa nego samo prometa

general : Postoji više ugovaranja oglasa nego samo prometa

Rano jutros, naletio sam na tweet koji je netko odgovorio na moj TL. Ne slijedim izvorni izvor, ali otkrio sam ga zanimljivim i prošao kroz njegov TL kako bih vidio punu verziju. Ovdje je izvorni tweet:

Nairaland dobiva znatno veći promet od Lindaovog bloga, ali Linda čini da dobiva sočne oglase. Zašto?

- Jedini KACHIM (@Dikachim) 26. lipnja 2013

I to je pratilo ovo:

Izgleda da ima više tih ugovora o oglasu nego samo prometa i prikaza stranice

- Jedini KACHIM (@Dikachim) 26. lipnja 2013

Ne znam za činjenicu da li je tvrdnja da blog Linda Ikeji dobiva više ad servings nego Nairaland čini istinit, ali od onoga što sam vidio, izgleda tako. Napomena: nemam čvrste činjenice. Dok su ova dva web medija spomenuta, moj se članak ne usredotočuje na njih. Želim se baviti pitanjem smjera u kojem dolaze web oglašivači. Ovdje sam kako bi podržao prijedlog da postoji više oglasa ugovora nego samo prometa.

U pravilu, forumi su besplatni za sve. Svatko i svatko mogu objaviti sve. Kao takav, veće prometne stope vjerojatno će biti zabilježene na forumima. Blogovi, međutim, obično uključuju objavljivanje osobnosti i čitatelje koji imaju tendenciju da budu sljedbenici i ljubitelji te osobnosti. Kao takvi, blogovi imaju tendenciju da budu utjecajniji ili imaju veći utjecaj s njihovim čitateljima.

Brandovi i oglašavači više ne traže samo brojeve prometa. Više nije u redu samo za flash proizvode i usluge prije izgledi. Oni također žele da te perspektive utječu. Negdje prošle godine, predstavnici GSM mreže su nas kontaktirali u Mobilityu za ponudu. Poslali smo jedan, a netko nam se vratio s pitanjem: "Zašto su vaše stope visoke?"

Također pročitajte: Uvod u Nokia 3310 3G

Moj odgovor može se sažeti u jednoj riječi: utjecaj. Mobilnost ima puno snage s onima koji su najvažniji - donositelji odluka, drugi utjecaji i oni koji zapravo imaju gotovinu i koji su spremni platiti za svoje proizvode i usluge. Prikaz stranice i promet općenito su superiorniji, ali oglašavači traže utjecaj. Tako oni dobivaju najveći prasak za svoje dolare.

Postoje situacije u kojima je sirovi promet prikladniji, a postoje i situacije u kojima utjecaj i snaga nosi taj dan. Pada na oglašavače da dešifriraju koji se scenarij bolje uklapa u njihove kampanje. No, mora se reći, svaki oglašivač koji još uvijek gleda na čiste podatke o prometu samo da bi odredio gdje potrošiti sredstva za oglase živi u kamenom dobu.

Nadam se da ću s tim nekoliko redaka uvjeriti vas - a ne zbuniti vas - da ugovori o oglasu više nisu samo stvarna gledišta stranice

Preporučeno
Ostavite Komentar