Glavni » general » Srećom, u mirovini sam od djeteta

Srećom, u mirovini sam od djeteta

general : Srećom, u mirovini sam od djeteta

Možda se pitate što beba ima veze s mobilnim uređajima. Obilje. Prema nekolicini istraživanja i studija, pretjerana uporaba mobilnih telefona i prijenosnih računala može dovesti do impotencije. Ovo mi nije ništa novo. Na primjer, mogu vam reći da je najbolje da ne stavite prijenosno računalo na ... errr .. dobro, svoje krugove. Nema namjeru. Kada se stavi na krugove, toplina koju stvara prijenosno računalo može dovesti do poteškoća da impregnira vašu ženu. Dakle, ako pokušavate bebu, ali ste krivi, prilagodite se. Vaša upotreba mobilnog i / ili prijenosnog računala može biti odgovorna.

Nemam veze s studijom koja je inspirirala ovaj post upravo sada, ali ću vam ribati jedan ili dva kasnije i ažurirati vas. U međuvremenu, barem znate zašto sam zahvalan što sam umirovljen od izrade beba. Ja mogu nastaviti igrati sa svojim ljubljenim igračkama kao što želim.

U srodnim vijestima, shvaćam da je Jesse Oguntimehin bila na kupnji telefona, vožnja biciklom kroz telefone u pokušaju da na kraju sruši Don Mo. Emmanuel Olalere, vidim vas također. Ne znam što su vaši pojedinačni brojevi za mobilne uređaje, ali bolje da odete s djecom koja želiš u žurbi prije nego što pokušate na tu vrstu avanture. Nemam što izgubiti. Ne mislim da se isto može reći i za tebe. Toodles!

Sad, gdje su one moje ljepote? Dođi tati, bebe!

Preporučeno
Ostavite Komentar