Glavni » general » Terminator Genisys - Ovdje je postojeći softver koji je najbliži stvaranju Sudnjeg dana

Terminator Genisys - Ovdje je postojeći softver koji je najbliži stvaranju Sudnjeg dana

general : Terminator Genisys - Ovdje je postojeći softver koji je najbliži stvaranju Sudnjeg dana

U Terminator film priču, Sudnji dan odnosi se na dan kada novi globalni umjetna inteligencija (AI) softver koji povezuje korisnike životima na svim uređajima postaje samosvjestan i pokreće sveobuhvatni napad na čovječanstvo. Softver je označen kao Genisys za javnost, ali jednom aktivno zove Skynet.

Moj divlji um danas je zaključan na ideji, a sada gledajući ono što je na terenu, ako postoji jedan softver koji je najbliži povezivanju svakoga i svega danas kao što je Genisys dizajniran za napraviti u filmu, to je ......

Pogrešno si pogriješila. Nije Android. Gmail, ljudi; Gmail. Gmail je pravi mozak za strah. Zbog Gmaila Google Now zna vaš raspored leta. Zbog Gmail je vaš uzorak pregledavanja poznat. Zbog Gmail je vaša povijest kupovine zapisana, tako da imate preporuke za kupnju. Ako upotrebljavate Gmail, cijeli život povezan je na različitim uređajima. To je u najboljem slučaju / najgore na Androidu, no bez obzira koristite li Android, Windows, OSX, BlackBerry ili bilo što drugo, sve dok koristite Gmail, bitovi i komadi vašeg života povezani su. I gotovo svatko s digitalnim životom koristi Gmail.

Na primjer, tata je nedavno dobio smartphone Samsung Galaxy i potreban mu je korporacijski postava e-pošte na njemu. Aplikacija za e-poštu ne bi obrađivala postavljanje i zadržala je pogrešku vraćanja. Usput, mrzim tu staru Androidovu aplikaciju e-pošte. Ovo nije bio prvi put da je bio dunc. Srećom, na Lollipopu, to je povijest. U svakom slučaju, Gmail tako dobro obrađuje e-poštu da sam znao da će postavljanje korporativnog računa biti komad kolača. Duga priča kratka, čak i djed Mo je morao dobiti Gmail račun, a za nekoliko minuta imao sam Gmailovu aplikaciju instaliran na svom telefonu i njegovu radnu e-poštu. Tata je dobio potencijalni Skynet.

Također pročitajte: Jeste li znali: tko posjeduje svoje omiljene marke automobila?

Ne; Gmail nije Skynet. Barem, još ne. No, dodajte umjetnu inteligenciju softveru koji već zna vaše domove i radne lokacije, zna svoje podatke o banci, zna vaše prijatelje i ne voli, pohranjuje zbirku fotografija (ako upotrebljavate Google fotografije itd.) I to je Skynet u čekanju.

Nadajmo se Bogu da postoji i Sarah Connor u čekanju.

Preporučeno
Ostavite Komentar