Glavni » general » Teleologija Holdings Plaća $ 50m nepovratan Depozit za 9mobile

Teleologija Holdings Plaća $ 50m nepovratan Depozit za 9mobile

general : Teleologija Holdings Plaća $ 50m nepovratan Depozit za 9mobile

Teleologija je pobijedila rok za plaćanje 50 milijuna dolara nepovratnog pologa za 9mobile (bivši Etisalat Nigerija), izvještava ThisDay. Tvrtka je dužna platiti iznos od 500 milijuna dolara za 9mobile u idućih 90 dana, nakon čega mora preuzeti punu posjed mobilnog operatera.

Teleology Holdings pobijedila je još devet natjecatelja kako bi osvojila ponudu za 9mobile. Možete pročitati pojedinosti o tegobama Etisalat Nigerije koje su dovele do njezinog rebrandinga na 9mobile ovdje: Re-branding vježba koja dolazi neposredno dok Etisalat izvuče iz Nigerije.

Bivši izvršni direktor MTN Nigerije, Adrian Wood, izvest će hip na 9mobile nakon stjecanja. Prema izvješću, 9mobile će "imati 12 rukovoditelja koji dolaze i oni čine pet mojih bivših kolega u MTN-u, kao što su ex-CTO i bivši CFO. Drugi su rukovoditelji Orange, Vodafone, Celtel i drugi. "

Teleologija je također izvijestila da je u partnerstvu s Safaricom za iskorištavanje M-pesa za usluge mobilnog novca. Hoće li postojati još jedan trening nakon što je akvizicija završena ili će teleologija i dalje pokretati nigerijski mobilni operater kao 9mobile? Još uvijek postoji tromjesečni prozor za dovršetak akvizicijske vježbe pa ćemo svi morati pričekati do tada.

9mobile nudi glas i podatke preko 2G, 3G i 4G mreže diljem Nigerije i zemlja je četvrti najveći mobilni operater.

Možete provjeriti izvješće o vijestima usluge ThisDay za potpune pojedinosti o tome kako Teleology Holdings ispunjava taj rok od 50 milijuna dolara depozita i planove za 9mobile OVDJE.

Također pročitajte: Mobility Daily # 1 - 9mobile, Nokia ponovno pokretanje, dva pregledna telefona
Preporučeno
Ostavite Komentar