Glavni » general » Telegram Messenger je WhatsAppov sigurni klon

Telegram Messenger je WhatsAppov sigurni klon

general : Telegram Messenger je WhatsAppov sigurni klon

Telegram Messenger je aplikacija za razmjenu izravnih poruka kao što je WhatsApp, a programeri tvrde da je ono što su stvorili mnogo sigurniji klon WhatsApp-a. Evo izvod iz opisa aplikacije:

Sigurnosni nedostaci u popularnim aplikacijama kao što je WhatsApp nedavno su dobili nedostatke lošeg tiska, tako da smo postali njezina misija pružiti najbolju sigurnost na tržištu.

Postoji još:

Za one koji su zainteresirani za maksimalnu privatnost, dodali smo tajne chatove s krajnjim krajnjim šifriranjem kako bismo osigurali da namjerni primatelj može čitati poruku. Kada je riječ o tajnim chatovima, na našim poslužiteljima ništa se ne bilježi, a poruke možete automatski programirati kako bi se uništili s oba uređaja tako da nikad ne postoji zapis o njemu.

Izgradili smo Telegram kako bismo vam mogli ponovno poslati poruku kako biste mogli vratiti svoje pravo na privatnost.

Telegram je aplikacija za najbrže slanje poruka na tržištu jer koristi decentraliziranu infrastrukturu s podatkovnim centrima postavljenim širom svijeta za povezivanje ljudi s najbližim mogućim poslužiteljem.

I više uzbudljive vijesti:

Telegram vam omogućuje pristup vašim porukama s više uređaja.

To mora biti dobro. WhatsApp vas ograničava na jedan uređaj istodobno. Ako postavite WhatsApp račun na drugi uređaj, prvo je onemogućeno.

Telegram funkcionira kao što je WhatsApp, koristeći postojeće baze telefonskih kontakata. Besplatno je i programeri kažu da će uvijek biti besplatni. Nemaju namjeru prodavati oglase niti uvesti naknade za pretplatu.

Instalirao sam Telegram Messenger na tabletu Orbra Inferno i vidio da imam samo tri od preko tisuću kontakata pomoću aplikacije. Ima i vremensku oznaku poput WhatsApp-a, koja pokazuje kada je zadnji put vidio kontakt. Kada odaberem da razgovaram s kontaktom koji još ne upotrebljava aplikaciju, od mene je zatraženo da im pošaljete pozivnicu.

Također pročitajte: Život mobilne prostitutke

Što misliš? Jeste li ga još pokušali ili želite li ga otići?

Android: provjerite. iOS: provjerite. Windows Phone: Uskoro

Preuzmite Telegram za Android: Preuzmite Telegram za Android

Preporučeno
Ostavite Komentar