Glavni » general » Telcos u Nigeriji trebaju ovo ostaviti u 2016. godini

Telcos u Nigeriji trebaju ovo ostaviti u 2016. godini

general : Telcos u Nigeriji trebaju ovo ostaviti u 2016. godini

U duhu napuštanja loše ponašanja 2016. godine, ova je jedna stvar koju mobilni operateri u Nigeriji (i Africi općenito) trebaju ostaviti u 2016. godini. Moraju ispustiti taj smeće, pokopati ga i zaboraviti za to dobro.

Upravo ta konstanta žali se da aktivnosti "top-top" (OTT) usluga, kao što su WhatsApp, BBM, Skype i drugi imaju negativne učinke na njihovo poslovanje. Doista je tužno čuti glavni izvršni direktor multinacionalnog telekomunikacijskog branda kako žali kako WhatsApp navodno ubija nigerijsku telekomunikacijsku industriju.

Dopustite mi da ga stavim na manje pristojan način: to je čista bollocks.

WhatsApp i slične usluge ne postoje samo u Nigeriji. Nisu ubili telekome u SAD-u, Velikoj Britaniji, Japanu, Koreji, Kini, Njemačkoj ili bilo gdje drugdje gdje se koriste. Operatori u tim zemljama prilagođeni su ovom novom svijetu temeljenom na podacima i nastavljaju s radom profitabilnih operacija.

Svaki telekom operater koji još uvijek žali da OTT usluge ubire svoje prihode je lijeno i unatrag razmišljanje. Da; Rekao sam to. Moraju sići s lijenih magaraca i početi raditi. Ovi tipovi su svi na televiziji svakodnevno lizati na svoje polirane slike o tome kako su navodno najinovativnija poduzeća na Božjoj zemlji, ali se žale da WhatsApp i slično ubijaju svoje poslovanje? Moraju sići s tog postolja, molim te. Čuli smo dovoljno.

Jesu li to telekom operateri bili slijepi industrijskim trendovima na globalnoj razini, da ih je taj razvoj potpuno začudio? Ili su samo oni pohlepni i plakati vuk?

Također pročitajte: Weekend Rants: Ako nije rasistički, koja je funkcija tih Color Smajlija WhatsApp?

Što god da je, oni će dobiti program ili izaći iz kuhinje. Ovo je 2017. OTT usluge su ovdje da ostanu. Posuditi Olamideove vječne riječi, ti dečki moraju ostaviti smeće za LAWMA i prestati se zezati . Potrošači plaćaju podatke koji se koriste za razgovor i govor i videozapise na uslugama WhatsApp, Skype i BBM. Nije kao da ih besplatno koriste. Svi trebate odrasti i ostavite gužvu iza sebe.

Preporučeno
Ostavite Komentar