Glavni » general » TECNO preuzima krivotvorene telefone u Gani, Nigeriji, Keniji i Etiopiji

TECNO preuzima krivotvorene telefone u Gani, Nigeriji, Keniji i Etiopiji

general : TECNO preuzima krivotvorene telefone u Gani, Nigeriji, Keniji i Etiopiji

Kada lažne verzije telefona počnu poplaviti tržište, može se reći da ste doista stigli. To je ono što izgleda za TECNO, jer čini se da su se na tržištu pojavile lažne verzije svojih proizvoda. Kao takav, TECNO je počeo poduzimati niz akcija protiv lažnih telefona. Na primjer, ona djeluje zajedno s lokalnim distributerima i politikama kako bi napala krivotvorene mobilne telefone kako bi ograničila trend.

U Gani, TECNO kaže kako je prošli tjedan udružio snage s lokalnim agentom kako bi se suzbio krivotvorene proizvode na dva ključna ciljna tržišta u Accra i Kumasi. U Accra, agencija u Ghaniu udružila se s lokalnom policijom u zajedničkoj operaciji 1. travnja, s brojnim tehničarima iz Carlcareovih servisnih centara nakon prodaje i pregledala 9 trgovina. Oko 2.000 navodnih krivotvorenih TECNO telefona oduzeto je. U Kumasiu, agencija zajedno s lokalnom policijom provodila je ovu kampanju protiv prijevare 2. travnja, s tehničarima iz Carlcareovog servisnog centra za prodaju, pregledavajući 6 prodavaonica. Zaplijenjeno je oko 1.550 navodnih krivotvorenih TECNO telefona.

Slične operacije su u postupku za Nigeriju, Keniju i Etiopiju. Prije sad smo čuli samo o lažnim Nokia i Samsung telefonima. Ako lažni TECNO telefoni doista poplave tržište, možda je TECNO učinila vrlo dobro za sebe.

Možete provjeriti je li taj TECNO telefon koji želite kupiti originalan ili ne, ako posjetite gc.tecno-mobile.com (mobilni prijateljski link).

Preporučeno
Ostavite Komentar