Glavni » general » Tecno T9 pregled

Tecno T9 pregled

general : Tecno T9 pregled

Zamislite telefon osjetljiv na dodir koji ima izgubljenu sposobnost praćenja telefona, SMS navojem, više 3 pozadinske skinove za prilagodbu s widgetima i unaprijed je napunjen postavkama interneta većine afričkih mobilnih mreža, uključujući i naš vlastiti MTN i ZAIN (sada Airtel).

Ona dolazi s nekoliko aplikacija - Snaptu, Opera Mini 4.2, MSN chat, Yahoo Messenger, Bibliju, mmail i Skype app (što mislim da je besmislen potez, jer telefon nije 3G telefon, ali ima samo GPRS / RUB).

Glazbena platforma je moćna, s toliko grafičkim prikazom, samo ga želite gledati. Kada dodate glazbene datoteke u glazbenu mapu, ona se automatski ažurira. 3, 5 mm audio priključak omogućuje da igram svoje omiljene pjesme kroz moj auto audio sustav.

Dolazi s fotoaparatom od 3 megapiksela, s paketom za uređivanje fotografija. Možete ukloniti crvenilo i staviti naslove na sliku koja se uređuje. Uvoz isječaka iz interneta možete uvesti u mapu clipart.

Ima push e-mail mogućnosti, iako to nisam mogao konfigurirati na telefonu. Koristim Etisalat easycliq i Glo SIM za pregledavanje interneta (barem zaboravim, to je dual SIM telefon, a obje SIM su korisne za internetsku vezu).

Ovo je također Java telefon, iako neke Java aplikacije ne bi pokrenule. Pokušaj instaliranja puno java aplikacija na telefon uzrokuje zamrzavanje i crnjenje. Kao takav, odlučio sam se staviti sa samo 2 ili 3 aplikacije iznad prethodno instaliranih.

Dio zabave posjedovanja novog telefona je početno razdoblje istraživanja. Trebalo mi je oko sat vremena da otkrijem da izbornik ima 2 sučelja. Morate prijeći prstom da biste pomaknuli drugi. Također volim da ima 2 priključka za punjenje - jedan preko USB-a i drugi priključak za pin punjač poput Nokije. To znači da nikada nije nasukan kad je u pitanju punjenje.

Također pročitajte: ZTE Open (Firefox OS uređaj): Unboxing i prva pojavljivanja

Ovaj telefon se može koristiti kao modem. Također, samo priključivanje USB kabela na računalo otvara unutrašnju pohranu (11 MB) i vanjsku pohranu (2 GB) u vašem PC Exploreru. Telefon dolazi s 13 mjeseci jamstva - i to radi (potvrdio sam to s glavnim trgovcima na mom mjestu). Proizvođači imaju vrlo snažnu prisutnost u Lagosu.

Nakon što sam koristio telefon za više od 2 mjeseca, ja bih ga ocijeniti 8 od 10, posebno za telefon koji košta ispod 12k.

Upravo sam vam upoznala mobilni telefon Tecno T9.

Preporučeno
Ostavite Komentar