Glavni » general » Tecno Q1 nas je posjetio u Mobility Towers

Tecno Q1 nas je posjetio u Mobility Towers

general : Tecno Q1 nas je posjetio u Mobility Towers

Tamo nema puno pametnih telefona s tipkovnicom QWERTY tipkovnice ovih dana. Ipak, vjerujem da postoji snažno tržište za uređaje u toj kategoriji. Tecno Q1 cilja na to tržište. Imam ovdje jedinicu, odjevenu u crno.

Prvi dojam


Q1 se osjeća kao spremnik, što znači da je dobro izgrađen i trebao bi izdržati dosta zlostavljanja. Širi se i malo se osjeća u rukama. Vjerujem da je Chunky riječ. Na stražnjoj je strani fotoaparat od 5 megapiksela, a na vrhu ima mikroUSB i 3, 5 mm audio priključke. Paket dolazi s 8GB microSD karticom, slušalicama, mikro-USB kabelom i adapterom te tamnim prozirnim kućištem za telefon.

Uključivanje, redoslijed pokretanja je pristojan. Doživjela sam nekakav kulturni šok. Zaslon od 2, 6 inča osjeća se tijesno u upotrebi. Nakon što je upotrebljavao pametne telefone s punim zaslonom od 4 inča i više za mnogo mjeseci, to ne pomaže prijelazu. Nakon nekog vremena, ipak sam prilagodio, nakon što je sva moja supruga BlackBerry imala manji 2, 44 inčni zaslon i ja se s njim. Osjećam se iako je zaslon mogao biti veći ako je prostor bolje iskoristio. Ovdje bi se lako ugradio 3-inčni zaslon.

Još uvijek postavljam Q1, tako da nema puno toga za reći o izvedbi i sve to. Osim e-pošte i WhatsApp-a koju već imam i trčanje - i oboje dobro funkcioniraju bez problema, još ga nisam koristio. Moram reći da sam još uvijek naviknut na veliku veličinu i tipkovnicu. Osjeća se malo drugačije od onoga na što sam navikao. Imat ću više detalja u ispravnom pregledu, stoga se objesiti. U međuvremenu, ja sam spreman gurati tog tipa kroz svaki obruč kojeg mogu naći. Znaš kako se okrećem

Preporučeno
Ostavite Komentar