Glavni » general » TECNO Phantom A (F7) Hands-on

TECNO Phantom A (F7) Hands-on

general : TECNO Phantom A (F7) Hands-on

Jučer navečer netko mi je dao telefon i zamolio me da se osjećam nekoliko minuta. Bio je to veliki telefon s dodirnim zaslonom i izgradio je tako u skladu s Samsungovim rasponom galaksije koji sam odmah pretpostavio da je riječ o S3 ili S4. Bijeli čvrsti plastični vanjski hardver imao je vrlo vrhunski osjećaj - isti osjećaj za Galaxy. Prebacujući ga preko očiju, vidio sam marku: TECNO. Tamo je postojao i kameru od 8 megapiksela. Stajao sam u šoku i okrenuo telefon u ruke i to opet i iznova. Brzo sam zaronio u Postavke i označio O telefonu, gdje su sve sumnje bile raspršene. Držao sam u rukama jedinicu novog TECNO Phantom A (F7) koji je još bio pokrenut.

Pročitao sam o F7 prije sinoć i znao za svoju Android verziju 4.1 Jelly Bean, 8 megapikselnu kameru, 1GHz dvojezgreni procesor, 1GB RAM i 5-inčni zaslon. Također sam vidio službenu fotografiju TECNO-a. Ali držanje jedne u mojim rukama još me je šokiralo. Mislim, ovdje je bio smartphone s vrhunskom gradnjom, vrlo tanak profil (samo 9.1mm), ažurirani OS i glatke performanse. Jesam li spomenuo da košta oko polovice što su slični proizvodi od konkurenata koštali? Gledaj, osjetio sam da je P3 čvrsto i lijepo izgrađen, ali ovaj tip F7 pretukao je moju maštu i očekivanja.

Ne znam kakav je juju TECNO razvijao kako bi to iskoristio, ali ovdje je moj zaključak: natjecanje je u teškim problemima. Više problema nego što vjerojatno mogu zamisliti. Mora se brinuti. Dazall. Ali znam da svi umirujete za sliku. U skladu s mojom zlom prirodom, zadrţao sam to posljednje. Pogledaj:

Također pročitajte: U Fotografijama: TECNO Boom J8, prvi telefon s HiOS-om

Sranje je postalo stvarno; pravo? Imas pravo. Oprosti mojeg francuskog.

Preporučeno
Ostavite Komentar