Glavni » general » TECNO Mobile pokrenuo X uređaj

TECNO Mobile pokrenuo X uređaj

general : TECNO Mobile pokrenuo X uređaj

Više nije vijest Tecno Mobile je postavljen za pokretanje nekih uređaja na nigerijskom tržištu sljedeći tjedan, do 5. travnja 2018. Bilo je puno glasina koje lete oko imena novog uređaja i koliko bi se uređaji puštali na to dan.

Iako kineski mobilni telefonski divovi nisu objavili nikakvu službenu izjavu, ali vjerujte mi, mnogi tehnološki stručnjaci dolaze s različitim leaksima i špijunskim slikama, a svi tvrde da je to od pouzdanog izvora.

Videozapise i slike izvođača stavili su službene Tecno Mobile ručke na različite račune društvenih medija i svi oni sugeriraju različite stvari o novom uređaju. Jedna od takvih stvari je da sljedeći uređaj ima slovo "X" u svom imenu. Također je usvojen slogan "Say X". Mnogi blogeri su došli do različitih imena kao što su Camon X, Camon CX 2, Camon CMX i još mnogo toga.

Također, puno glasina sugerira da će postojati pro verzija novog uređaja. Još jedna stvar predložena je da će doći s Android 8.0 Oreo.

Još jedan videozapis koji je postavio Tecno Mobile govori o super-brzom sustavu prepoznavanja lica (Face ID) koji se glasi kako bi čak mogao raditi pri slabom osvjetljenju i potpunoj mraku. Sve te sitne količine informacija tu i tamo čine anticipaciju mnogo uzbudljivijima.

Također sam napravio neke nalaze i davao sljedeće informacije. Imajte na umu da su to samo pukog spekulacija i ne znači da su 100% točne:

Također pročitajte sljedeće: Ovo je dobra Facebook aplikacija treće strane za korisnike BB10

OS: Android 8, 0, 8, 1 (Pro)

Brzina: 1.5ghz okta jezgre

Prednja kamera: prednji fotoaparat od 20mp s dvostrukom bljeskalicom, 24mp (Pro)

Natrag Kamera: Kamera s 24 mm leđima bljeskalicom prstena, 30mp (Pro)

Trajnost: Vodootporna

Veličina zaslona: 18: 9 zaslon

ID licem (Pro)

5, 0 krilati gorila zaslon

Osjetnik prednjeg otiska prsta

Nadam se da se ove specifikacije slažu ... Ne mogu pričekati do 5. travnja kada se uređaj pokrene

Preporučeno
Ostavite Komentar