Glavni » general » Tecno Mobile pokreće 6 novih uređaja u travnju

Tecno Mobile pokreće 6 novih uređaja u travnju

general : Tecno Mobile pokreće 6 novih uređaja u travnju

Vodeći kineski OEM tvrtke, Tecno Mobile natrag s nešto veliko! Za prvi put otkad je započeo operacije, Tecno Mobile će imati globalno lansiranje u Nigeriji. Glavni uređaj koji će se pokrenuti je Camon X i X pro, što je slučaj s kamerom serije branda. Mjesto održavanja je u Eko Hotels and Suites na otoku Victoria u četvrtak, 5. travnja 2018. s početkom u 16 sati.

Očekuje se da će Camon X doći s nekim sočnim karakteristikama poput 3 GB RAM-a i 16 GB, zajedno s značajkom ID licem koji je prema glasinama brži od skenera otiska prsta. Prema procjepima iz pouzdanog izvora, prednja kamera je nevjerojatna 20 MP s dvostrukom bljeskalicom, a za stražnju kameru se kaže da je 16 MP s bljeskalicom prstena. Baterija uređaja je također povećana, veća od regularne 3000mah na što smo navikli. Očekuje se da će biti između 3500 - 4000mah.

Camon X Pro je varijanta Camon X-a i očekuje se da imaju nešto veće načine. RAM prema glasovima 4 GB i unutarnju memoriju je 64 GB. Prednja kamera iznosi 24 MP dok se očekuje da će stražnja kamera zadržati 16 MP.

Uz Camon X i X Pro, također se kaže da Tecno Mobile pokreće 4 nove uređaje na tržištu. Oni su POP 1, POP Pro, F1 i F2. Ovi novi uređaji pokreću se na Android 8.1 (GO Edition) i novi su setovi uređaja bez postojećih prethodnika. Oni su u skladu s dogovorom Tecno Mobile s Googleom kako bi napravili low-end uređaje koji će se izvoditi na Androidu Go Google pokušava gurati.

Također pročitajte: Acer također proizvodi telefone, a ovaj se može pretvoriti u računalo

Novi Android Go je lite verzija Androida dizajniranog za low-end uređaje. Također dolazi s drugim lite aplikacijama kao što su Youtube Go, Google GO, Facebook-lite itd.

Preporučeno
Ostavite Komentar