Glavni » opće recenzije » TECNO DroiPad 8D pregled: Yay ili Ne?

TECNO DroiPad 8D pregled: Yay ili Ne?

opće recenzije : TECNO DroiPad 8D pregled: Yay ili Ne?

Mister Mo's DroiPad 8D pregled je ovdje! Već nekoliko tjedana imali smo ovu prekrasnu tabletu u Mobility Towersu. Možete li ovisiti o tome? Ima li kakvih neprilika i neuspjeha? Pitanja. Pitanja. Opustite se i pustite da vam sve razbijem na jeziku koji možete razumjeti.

Prvo, TECNO DroiPad je lijepa. Ima metalni unibody s vrlo poliranim osjećajem. 8-inčni zaslon ima glatki i bujni osjećaj. Naša jedinica za pregledavanje je bijela. Svidjet će ti se. Naravno, kao TECNO, to je dual SIM. Nema brainer.

4G LTE internet . Ovaj 8-inčni tablet ima 4G LTE sposoban. U njemu smo stavili SIM karticu Smile 4G i dobro je funkcionirala.

Trajanje baterije impresivno . Droipad 8D pakira 5000 mAh baterije koja impresivan posao. Ovo je jedan od onih uređaja koji napunite u potpunosti i idite svoj dan bez skrbi. Čak i uz aktivnu 4G internetsku vezu, Droipad 8D nastavlja se. Osim toga, brzo se puni, tako da ga možete brzo izbrisati iz niske ili prazne baterije.

Osjeća se teška u ruci . TECNO nije isporučio težinu Droipada 8D, ali ima malo snage u ruci. Nije pretjerano teška, ali je pokupite i osjetit ćete ga.

Nevjerojatne kamere . Glavna kamera je 5 megapiksela koja je dovoljno dobra za vaše Instagram, Facebook i Twitter fotografije. Ali nemojte očekivati ​​sjajne snimke iz Droipada 8D. Fotoaparat je okrenut prema naprijed i ima 2 megapiksela. Vidi, samo nemojte gnjaviti.

Također pročitajte: Obratite se tome: kineske marke postaju sve skuplje i ostat će tako

Nema HiOS-a . Ovo je čudno, s obzirom da je HiOS bio na Boom J8 prije pokretanja 8D. Možda je njegov razvoj bio daleko prije nego što je HiOS spreman, ali Droipad 8D ne uklanja HiOS iz kutije. Možda će buduće ažuriranje softvera ispraviti to. Pogledajte našu recenziju HiOS-a.

Pomoću njega možete naplatiti i druge uređaje . Droipad također ima preokrenuti punjenje. Ta ogromna baterija može vam pomoći pri punjenju vaših manje pametnih telefona. Jednostavno ih utaknite i ova tabletna ploča naplaćuje ih.

OTG je ovdje . Droipad 8D ima ugrađen OTG, tako da možete priključiti bljesak voziti za kopiranje i isključivanje datoteka. TECNO je u kutiji imao OTG kabel. Yay!

Stereo zvučnici ne impresioniraju . Droipad 8D ima stereo zvučnike, ali kao stereo zvučnici, to nije jedna od onih boljih.

Izvedba . Ovo je još jedno slabo mjesto u Droipadu 8D. Očigledno, kako bi se dobio da dostavi impresivan životni vijek baterije, TECNO je radio četverojezgrenim procesorom na 1 GHz. RAM je također 1 GB. Drugim riječima, ako želite da tablet s nekim teškim dizanjem, to nije jedan. Pokreće Android 5.1 Lollipop i dobro funkcionira za uobičajenu upotrebu - pregledavanje weba, e-mail, društvene medije itd. No, ovo tabletno računalo nije za teške multi-taskere, grafičke / video uređaje ili igrače.

Sve u svemu, TECNO Droipad 8D je dobar tablet, sve dok ga ne kupujete za teške radove. Životni vijek baterije je odličan, pa posebno dobro funkcionira kao hotspot i powerbank ugrađen u jednu. Košta? N42.000 više ili manje, ovisno o maloprodaji i lokaciji.

Također pročitajte: Dva razloga zašto Infinix još ne jede TECNO-ov sir

Nemojte zaboraviti pogledati našu galeriju s 10 fantastičnih fotografija ove lijepe tablete, kao i punu specifikaciju Droipada 8D.

Preporučeno
Ostavite Komentar