Glavni » general » TECNO Boom J7 u Gani

TECNO Boom J7 u Gani

general : TECNO Boom J7 u Gani

TECNO Mobile, vodeći proizvođač dvojnih SIM mobilnih telefona, prošlog petka, 22. svibnja 2015. godine, osvojio je nagradu Smartphone of the Year za drugu godinu na ovogodišnjem izdanju prestižne nagrade Ghana Telecom. Već najbrže rastući brand mobitela u Africi, nagrada potvrđuje kontinuirani rast TECNO Mobilea na tržištu uz uvođenje inovativnih i pristupačnih novih proizvoda.

TECNO je predstavio nove proizvode, uključujući i vrlo pristupačan, ali elegantan i inovativan BOOM J7, na samom završenom West African Telecom summitu.

To je dual-SIM, 3G, Android smartphone s 5-inčnim zaslonom, 16GB interne pohrane, microSD utor za kartice, 8 megapiksela stražnja kamera, 2 megapiksela selfie kamera i 2020mAh baterija.

Sve gore navedene pojedinosti na telefonu prilično su impresivne, ali moram reći da se žalila baterija. TECNO bi mogao bolje raditi s baterijom jer telefon čini da želite puno slušati glazbu. Baterija traje duže kada isključite 3G mrežu i koristite 2G mrežu. Naravno, to znači da ćete sporije povezati s internetom.

Možda biste željeli znati zašto sam rekao da će vam telefon učiniti da želite puno slušati glazbu. To je zbog svojih dobrih zvukova i glazbenih sposobnosti i moram pohvaliti trud.

Moram naglasiti problem na kameri. Proizvodi slike s prilično mnogo digitalnih buke. Slike s fotoaparata su jasne kad se snimke snimaju na dnevnom svjetlu. On, međutim, stvara loše slike pri slabom osvjetljenju.

Boom J7 je TECNO prvi glazbeni smartphone koji je dobio puno dobrih recenzija za svoje dobre zvukove i glazbene sposobnosti (pogledajte TECNO Boom J7 pregled na MobilityArena.com. Dual SIM smartphone srednjeg dometa ima svjež dizajn, dobre naočale, neke nove aplikacije i funkcionalnosti koje ga čine dobrim kandidatom među raznim pametnim telefonima dostupnim na tržištu. Vjerujem da je to još jedna izjava TECNO-a i izgleda da ovaj proizvod postupno preuzima tržište u Accra.

Također pročitajte: BLU popravlja sigurnosni problem na šest pametnih telefona

Ako tražite kvalitetnu kvalitetu zvuka, dual SIM smartphone, možete pogledati TECNO Boom J7.

Možete provjeriti puni TECNO Boom J7 specifikacije.

Preporučeno
Ostavite Komentar