Пептид TB 500

Пептидът, произведен под търговското наименование "TB 500", е антропогенен аналог, който се получава чрез синтез на четиридесет и четири аминокиселини. Лекарството насърчава заздравяването и заздравяването на рани. За медицински цели се приема след инфаркт, нараняване или операция. За конете това лекарство е наркотик. В културизма културистите приемат този пептид, за да постигнат анаболен ефект.

съдържание

 • 1 Действие
 • 2 Как да приемате TB 500
 • 3 странични ефекти
 • 4 отзива

ефект

Приемът на лекарството допринася за:

 • ранно зарастване на рани;
 • увеличаване на скоростта на анаболните процеси в сърцето и мускулните тъкани;
 • подобряване на еластичността на стените на кръвоносните съдове;
 • нормализиране на функцията на нервната система;
 • поддържане на съвместна гъвкавост;
 • увеличете производството на тестостерон, тъй като стимулира производството на лутеинизиращ хормон;
 • възстановяване на ставите и връзките, но на курса на лечение с други лекарства, които са предписани за лечение на възпалителни процеси.

TB 500 не се прилага за анаболни стероиди. Това означава, че този пептид не може да доведе до увеличаване на показателите за мускулен обем и сила. Положителният ефект на лекарството е, че увеличава чувствителността към инсулин. Благодарение на това действие спортните резултати се подобряват.

Проучванията за ефективността на този пептид за спортни цели все още са в ход. Има експерти, които са уверени, че това лекарство увеличава силата и мощността, а редица експерти говорят за благотворния ефект на веществото върху мускулната скованост.

Как да приемаме TB 500

Синтетичният пептид не се предлага под формата на таблетки, поради което се прилага като инжекция. Лекарството най-често се предписва на спортисти, които са претърпели спортна травма или трябва да възстановят работата на сърдечния мускул.

Вземете пептидния курс, който е разделен на три фази:

 1. Първата седмица дозировката е 2 mg от веществото, прилагано интрамускулно след седмица, но не повече от 10 mg общо.
 2. Зареждане, когато през втората седмица количеството от 2 до 6 mg се разделя на 2 дози и се приема през ден.
 3. Като подкрепа подобно количество пептид се прилага на всеки 14 дни, но за месец.

Някои експерти смятат, че тази схема не е най-добрата, тъй като смятат, че втората фаза не носи резултати и дозировката трябва да се избира индивидуално за всяка.

Странични ефекти

Лабораторните изследвания не разкриват никакви отрицателни последици от приема на този пептид. Освен това веществото не съдържа лекарствени вещества, следователно не се открива при допинг контрола.

Отзиви

Повечето спортисти, съдейки по прегледите, приемат това вещество обикновено, за да елиминират всички проблеми със ставите. Мненията на културисти за него са различни. Част от културистите пише, че той ефективно се бори с противовъзпалителния ефект. Други, напротив, отбелязват, че той няма положителен резултат. Освен това някои спортисти с тегло 70 кг приемат 6 mg, докато други приемат 10 mg или повече.