Glavni » general » Priča o jednom telefonu i dvije recenzije

Priča o jednom telefonu i dvije recenzije

general : Priča o jednom telefonu i dvije recenzije

Kao i obično, imao sam još jedan problem s telefonom i nakon dugo vremena otišao sam gledati @ gbenro, pogledao je moj oštećen telefon i izgovorio najstrašnije riječi koje možete čuti kad ste razbili. "Trebate novi telefon" Pogledao sam ga kao da je izgubio mišljenje. Obuzimajući žaljenje zbog mene, rekao je da mi može posuditi stari mobitel iz svoje muzejske zbirke 'do kraja mjeseca'. Pitao sam: Koji telefon? Rekao je, "Nokia E72".

Uzbuđen, pitao sam ga da mi priča o tome i krenuo na dugi vjetrovit opis. Dosadno, zamolio sam ga da napiše recenziju. Učinio sam, nekoliko dana koristio telefon i napisao vlastitu recenziju. Pogledajte oba dolje.

Nokia E72 je vodeći poslovni telefon tvrtke Nokia, a kao i svi Nokia uređaji užitak je u upotrebi.

Osim svoje čvrstoće robne marke, ova Nokia ima briljantnu tipkovnicu, značajke slanja poruka i vrlo impresivan životni vijek baterije. E72 je praćenje E71 koji je bio zvjezdani uređaj bez srednjeg ugleda. Jednom sam ostavio jedan na automobilu, odvezao se, da je padao na autocestu na kojoj su se vozili tri automobila i još uvijek se vraćaju i pozive.

E72 je vrlo sličan prethodniku i vrlo je tanak na debljini 10 mm. Ima kromirani trim i metalni poklopac baterije, lako je prianjanje i čvrsta. Na vrhu telefona ima 3, 5 mm utičnicu, a može se napuniti i Nokia Mini pin punjač i microUSB (sporija opcija).

Navigacija je dobra s izvrsnom QWERTY tipkovnicom, ali je vrlo dobro nadopunjena prvom Nokijinom upotrebom optičkog upravljačkog ramena usred D-Pad-a. Ovom navigacijskom tipkom možete pomicati izbornike pomicanjem. Potrebno je neko navikavanje, ali jednom kada se naviknete na to, pitat ćete se kako ste radili bez nje.

Također pročitajte: Kako izbjeći rušenje vašeg automobila boje posao

2, 36-inčni zaslon je upravo u pravu s NON Touch Display, razlučivost je znatno niža od one od Blackberry Bold 9700 ili 9000. Primijetite samo siromaštvo zaslona pri pregledavanju web stranica.

Symbian serije 60 i dalje su dobre, s multitaskingom, povezanim Nokia kartama i 600 MHz procesorom. Ona dolazi s uslugom push poruke za Nokiju i podršku za različite vrste poslužitelja e-pošte. Također se koristi prebacivim radnim i osobnim načinima kojima su ljudi voljeli i Blackberry pokušava kopirati za BES na Blackberry 10.

Fotoaparat E72 ima fotoaparat od 5, 0 megapiksela s automatskim fokusom i LED bljeskalicom, fotoaparat ima nekoliko memorijskih postavki i panoramski način snimanja.

Kvaliteta poziva je izvrsna, a veza uključuje Wi-Fi (B i G), Bluetooth 2.0 EDR HSDPA (do 10, 2Mbps). Baterija od 1.500 mAh je tako dobra da dobijete dva do tri dana od toga.

Nažalost ovaj veliki telefon više nije dostupan.

U stvarnom životu: (Cyril)

Pokušaj korištenja E72 u 2013. je lekcija u Strpljivosti. Zippy 600MHZ me osmijeh svaki put kad ga pokupim. Unutarnja memorija je toliko mala da BILO kakav zahtjev dobiva OUT od upozorenja o memoriji. Memorija je takva da ponekad kada spojite USB kabel, dobit ćete obavijest o memoriji. Devet puta od 10 ne mogu otvoriti trgovinu zbog problema s memorijom

O, moje dane! Ovaj je telefon spor . Ne znate koliko su se stvari promijenile dok ne pričekate da se telefon pokrene. Blackberry 'Learn Patience' Hourglass na starijim uređajima i dalje su brze u usporedbi s tim.

Također pročitajte: Stvari koje volim o BlackBerry 9630 Tour

Antiquated S60 sučelje je datiran u 2010, sada je samo stvarno zastrašujuće. Vi pokupiti telefon i znati kako sve učiniti odmah, ali usred činiti sve što shvatiti život nije ovo teško više. Pokušavajući neke postavke u sustavu S60 trećeg izdanja izbornika je vrlo zamršen, nekoliko klikova proći kroz izbornik strukture. Nokia fanovi poput korisničkog sučelja telefona, ali u 2013 posve iskreno nisam.

Pokušao sam sa svim mrežama da odmah dobijete dobru uslugu, ali konfiguriranje pregledavanja na većini mreža osim MTN-a je gnjavaža jer većina mreža više ne šalje automatski S60 kompatibilne datoteke za automatsku konfiguraciju koje su bile poslane.

Nakon konačnog konfiguriranja APN-a, konfiguriranje e-pošte bilo je zanimljivo. Gmail je uvijek bio jednostavan za konfiguriranje, iako sam dobio sumnjivu prijavu. Yahoo, MSN, Outlook, Exchange e-mail sve učinjeno u Breeze. Sinkronizacija kontakata i kalendara funkcionira i svi se kontakti lako sletju

Znaš kako Symbian uređaji trebaju biti vrlo jednostavni za upotrebu podataka ? Instaliranje osnovnih aplikacija trebalo je početi kada sam odlučila provjeriti ažuriranje. Da biste provjerili ažuriranja, morate preuzeti Nokia Suite, 102 MB. Kada završite, otkrit ćete da postoji ažuriranje za E72-1, 200 MB. Kada to učinite, trebate ponovno ažurirati aplikacije.

U 2013. ovaj fotoaparat je vrlo zanimljiv. Bez mogućnosti okrenute prema naprijed, slaba upotreba slabe svjetlosti. Dnevno korištenje je podnošljivo iako se čini da postoje neki autofokus pitanja.

Zaslon je malen, vrlo mali, nosim korektivne naočale i nemam problema s čitanjem. Drugo, smatram da sam uništen novijim telefonima. Čujem da dotaknem zaslon da potvrdim zadatke poput novijih telefona.

Također pročitajte: MicroSD kartice i vrhunske smartphone uređaje

Track Pad je vjestan orgulje. Radi, ali ne služi više svrsi, telefon je u redu bez nje. Osobito je beskorisno pri snimanju fotografija.

Prebacivanje načina rada samo je zbunjujuće. To je sve.

Nakon što je zaglavljen u "Muzeju" tako dugo trajanje baterije je sranje. Trebate Agidi da dobijete jedan dan korištenja.

U svakom slučaju, Beggars nisu izbori pa @Gbenro Dragi, hvala ti na telefonu.

Preporučeno
Ostavite Komentar