Glavni » general » Priča o lavu i ovci

Priča o lavu i ovci

general : Priča o lavu i ovci

On je samo proglašen kraljem džungle, on je fit, jak, arogantan, ništa ne može stajati na putu. Njegove moćne šape, snažan skup mesoždanih zuba, mogu razdvojiti svako stado koje želi hraniti. On je slobodan, on odbija biti zakržen, ima divlje sve za sebe, da luta, uzgajati, iskoristiti i nastanjivati.

Nasuprot tome, ovaca, mirna, sklona, ​​poslušna, odana svom gospodaru. Mora se reći što da radim i gdje krenuti. Lako pod utjecajem vođe, gospodara, zovemo ga pastira. Pastir vodi svoje ovce, pokaže kamo odlaziti, jesti, piti, sačuvati svoje ovce zajedno i nikada ne dopustiti da jedna ovaca nestane od kolega ovaca.

Ova se slika predstavila od različitih perspektiva. Tko je ovaca? Tko je lav?

Ako pokušavamo izvući neke analogije iz gornje slike, možemo li reći:

Lavovi su Androidovi ljudi? Imaju li potpune ovlasti za izvršavanje i poništenje na svojim uređajima? Da luta divljač slobodnim i neograničenim?

Možemo li također reći da su ovce korisnici iOS-a zatvoreni u ograđenom vrtu i nikad ne dopuštali da se udaljuju od drugih ovčara? I uvijek je uvijek vodio poslovičan Pastir? (Jabuka).

Želite li život kao lav ili da ovaca? Ograđivanje u ograđenom vrtu s ograničenjima ili slobodnom sposobnošću lutajući divlje, slobodno i nemirno. Ovaj komad ne namjerava podići uobičajene ratove među lojalnim fanbojevima, no onda tko ne bi volio slušati trnce i potaknuo emocije. * skriva i bježi od bitke koja slijedi *

Preporučeno
Ostavite Komentar