Glavni » general » Preuzeto: Lumia 930 gospodara Mo je ukraden u smionoj svjetlosti

Preuzeto: Lumia 930 gospodara Mo je ukraden u smionoj svjetlosti

general : Preuzeto: Lumia 930 gospodara Mo je ukraden u smionoj svjetlosti

Jutros, moj Lumia 930 ukraden je u širokom dnevnom svjetlu. Evo priče.

Našli smo Nokia Lumia 930 za prodaju. Čovjek koji se zvao, John je sinoć pozvao moje osoblje i pitao za telefon. Jutros su napravljene aranžmane za sastanak kako bi izvršili transakciju. Kao što je dogovoreno, Ivan i moj kolega upoznali su se. Provjerio je telefon i bio zadovoljan, a zatim je predložio da dođu do obližnjeg bankomata gdje će povući novac za plaćanje.

Na bankomatu, navodno, nije mogao podići gotovinu i ponovo je predložio da pokušaju sljedeći bankomat. Ušao je u auto i zakačio. Vozio je stariji model Volkswagen Passat hatchbacka. Midnight Blue u boji. Automobil je imao cijele Navy oznake i nosio je pomorsku odoru. O mojoj visini. Slim. Pružajte noge. Moj kolega kaže da je zvučao kao da je iz srednjeg pojasa Južni jug.

Sve što imamo na njemu je njegov mobilni broj 0814 971 3977, MTN liniju. Ako znate tko koristi taj broj, molimo Vas da stupite u kontakt. TruCaller nije pomogao. Navodi se njegovo ime kao "Kupac Ibadan". Dobra.

Ovo je prvi put da je bilo koji od telefona u vlasništvu bio ukraden, pa je to neka vrsta prekretnice. Smiješno, ali nisam ljut. Nisam tužan. Ja sam hladan poput leda i smiren. Hvala vam na pomoći s bilo kakvim korisnim informacijama.

Preporučeno
Ostavite Komentar