Glavni » general » Preuzmite kontrolu nad svojim financijama pomoću Upravitelja rashoda za Android za Android

Preuzmite kontrolu nad svojim financijama pomoću Upravitelja rashoda za Android za Android

general : Preuzmite kontrolu nad svojim financijama pomoću Upravitelja rashoda za Android za Android

Nakon što sam naučio principe osobnih financija, odlučio sam početi bilježiti svoje troškove na putu i pripremiti periodične proračune. To je zato što sam ih obično zaboravila noću, a ponekad, previše sam umoran da započnemo snimanje troškova jedan za drugim noću. Dakle, odlučio sam kupiti kartonsku pločicu i podijeliti ga u male kartice kako bih se uklopila u džep.

Dakle, često sam pronašla malu ružičastu karticu bilo kada sam se bavio kupnjom. Ljudi su me malo zabavljali (Čak i sada, ne mogu se ni smijati). Srećom, "Money Lover" pojavio se na androidu kako bi me spasio od tako neugodnih situacija.

Dakle, ako ste poput mene da vodite evidenciju o svojim troškovima na temelju troškovne potrošnje, tada ćete voljeti aplikaciju "Ljubavnik novca". Pomaže vam pripremiti svoj proračun i zabilježiti troškove dok ih nosiš.

Evo osnovnih značajki Money Lover:

  • Kategorije: Ljubitelj novca omogućuje kategorizaciju svih vaših transakcija. Uzmite na primjer, novac potrošen na hranu može se podnijeti pod kategoriju hrane, a prihod od vašeg rada može se podnijeti pod kategoriju Plaća. Predinstalirana je s brojnim kategorijama. Dobra stvar je da možete izbrisati nepotrebne kategorije i dodati svoje. Kategorije također imaju ikone koje nadopunjuju njihova imena.
  • Podrška za widgete: Jedna velika značajka ove aplikacije jest podrška widgetu. Widget pokazuje koliko ste potrošili ili zaradili za mjesec dana. Držite zaslon na 3 sekunde, odaberite Widgete, a zatim odaberite Money Lover s popisa. To vas čini svjesnim koliko ste potrošili ili zaradili.
  • Više računa: za razliku od nekih drugih financijskih aplikacija koje sam pokušao, Money Lover vam omogućuje stvaranje više računa na uređaju. Možda ćete htjeti izraditi osobni račun i poslovni račun ako ste poslovni čovjek. To znači da možete postaviti različite proračune za svaki račun. Možete čak i prenijeti novac između računa.
  • Proračuni: ova značajka omogućuje postavljanje proračuna. Podržava dnevni, tjedni, mjesečni, tromjesečni i godišnji proračun. Ovo je jedna od jake prednosti ove aplikacije. On će vas upozoriti kada potrošite iznad proračuna.
  • Kalkulator: Ovo je odjeljak u kojem korisnici mogu pregledavati dnevne, tjedne, mjesečne, kvartalne ili godišnje transakcije. Ona također podržava prilagođeno gledanje. To vam omogućuje da pratite transakcije između vremenskog okvira koji ste odabrali.
  • Velika i jednostavna korisnička sučelja: Jedna stvar koju volim o ovoj aplikaciji jest da ima ugodno i lijepo korisničko sučelje. Dizajn je svjež, za razliku od nekih drugih financijskih aplikacija.
  • Kalkulator kamatne stope
  • Sigurnosna kopija: Money Lover vam omogućuje sigurnosno kopiranje baza podataka na SD karticu. Tu je i podrška za automatsku izradu sigurnosnih kopija, ali je morate postaviti pod Postavke.
Također pročitajte: Pogledajte najmanji Android telefon na svijetu

Kao prvi korisnik, Money Lover će vas odvesti kroz kratki niz važnih postavki. To uključuje, jezik, valuta i drugi. Sve ove postavke mogu se promijeniti kasnije. Još jedan dobar dio ove aplikacije je da ima Naira simbol za Nigerijce.

Moram reći da je Money Lover ispunjen brojnim značajkama nego što mogu pokriti u ovom komadu. Samo ga iskušajte i siguran sam da ćete ga voljeti.

Ljubiteljica novca besplatna je na usluzi Android Market i također ima plaćenu verziju (samo 3, 99 USD). Plaćena verzija dolazi s upraviteljem računa kako bi vam pomogao pratiti periodične račune. Također vas upozorava kada je zakasnio skoro zbog toga. Također možete zaštititi lozinku vašeg ljubavnika novca na plaćenom verziji među ostalim pogodnostima. Plaćena verzija zove se "Money Lover Plus" na Android Marketu.

Preporučeno
Ostavite Komentar