Glavni » general » Sustav sedam: Učinkovito Push e-rješenje

Sustav sedam: Učinkovito Push e-rješenje

general : Sustav sedam: Učinkovito Push e-rješenje

Kao nadolazeći e-poduzetnik i mobilna tehnologija entuzijasta, e-poruke su vrlo važne za mene što znači da moram često pristupiti svojem poštanskom sandučiću, ali moram ići na mrežu svaki, a zatim provjeriti više računa e-pošte nije baš bilo smiješno. Pokušao sam koristiti zadani klijent e-pošte na mojoj Nokia E61, ali to nije dostavilo istinsku push e-poštu. Razmotrio sam dobivanje BlackBerry, ali to se nije uklopilo u moj proračun u to vrijeme, pa me je potakla na traženje klijenta push e-pošte koja bi mi mogla dostaviti istinsku push e-poštu. Nakon pretraživanja i pokušaja nekoliko drugih, pronašao sam sedam.

Sedam je besplatni klijent e-pošte push e-pošte koji vam daje push e-poštu na vaš mobilni uređaj. Prekida platforme, uključujući, ali ne ograničavajući se na Symbian, Java, Android i Windows Mobile. Osim toga, integrira se vrlo dobro sa zadanom klijentu e-pošte mobilnih uređaja na kojima je podržan.

S sedam možete pristupiti više računa e-pošte od istih pružatelja usluga i računa na temelju Microsoft Exchange Server i IBM Lotus Notes. Također vam omogućuje sinkroniziranje mapa, kalendara i kontakata.

Ključna stvar za mene o Sedam je jednostavnost i učinkovitost, i iako je besplatna, nema nedostataka u zabludama. Potrebno je samo vaše korisničko ime i lozinku, a vi ste pokrenuti i pokrenuti za nekoliko minuta. Međutim, napomena opreza: prilikom dodavanja računa e-pošte svakako promijenite broj centra za poruke jer aplikacija šalje poruku međunarodnom broju.

Ako ste zabrinuti za sigurnost, sedam koristi visoku završnu enkripciju pa samo vi možete čitati svoju poruku. I tako da e-poruke ne prekidaju privatni život, moguće je i da odredite razdoblja tijekom kojih vam sedam gura e-poštu. Također je moguće zaustaviti ga zajedno.

Također pročitajte: Pregled video dizajna Symbian ^ 3

Sedam zahtjeva uvijek povezivanje s internetom, ali dobra stvar je da nije širina pojasa gladna.

Sada se sedam mjeseci koristi za Sedam i nisam imala pritužbi. Rado bih ga preporučio svakom pametnom korisniku koji želi istinsku funkcionalnost push e-pošte kao alternativu BlackBerryu.

Sa sedam koji treba BlackBerry? S pravilnim marketingom i publicitetom, Sedam može stajati očni jajumb na očne jabučice s BlackBerryovom push mailom. Vaši komentari i pitanja su dobrodošli.

Preporučeno
Ostavite Komentar