Glavni » general » Symbian - korisničko iskustvo i aplikacije

Symbian - korisničko iskustvo i aplikacije

general : Symbian - korisničko iskustvo i aplikacije

Naš vlastiti redoviti ovdje, Lord Banks, postavio je odgovor na Ibukun Olaoya nedavni članak, Zašto sam odbio Jump Off Symbian. Odgovaranje, pod nazivom Symbian Will Die - Dugo živjeti korisničko iskustvo, dobro je napisano djelo koje se bavi pitanjima koja sam također imao s nizom EyeBeeKay razloga.

Ovdje su ključne točke:

  1. Kvaliteta korisničkog iskustva ne bi smjela ovisiti o korisnikovoj spremnosti da ga prilagodi
  2. Uobičajeni ljudi općenito ne uživaju puno vremena provoditi pod kapuljačom svojih automobila (ili u ovom slučaju pametnih telefona), zabijajući se s unutarnjim dijelovima
  3. Symbian ima AIDS - Sindrom poteškoća u poticanju poticaja

Istaknula sam neke od ovih pitanja kao odgovor na EyeBeeKay ranije. Na primjer, potreba za prilagodbom korisničkog doživljaja kako bi bila prihvatljiva preuzela je u Nokia Belle. Belle je potpuna preobrazba u suvremeni korisnički doživljaj.

Ako ste koristili Symbian uređaj u posljednje tri godine, preporučujem vam da pokupite i koristite Nokia Belle uređaj nekoliko tjedana kako biste vidjeli kako je to stvarno dobro. Ako niste upotrebljavali Belle, bilo kakvi komentari koje napravite o korisničkom iskustvu Symbian vjerojatno će biti 99, 9% zastarjeli i nevažeći.

Ovo je dio razloga zašto je moj stav da Nokia treba prestati stavljati zastarjeli Symbian softver na nove uređaje. Ako korisnici nastave sa starijim, manje podržanim softverom (S60 3rd Edition i S60 5. izdanje) na svojim pametnim telefonima, to je kontraproduktivno iskustvu različitih životinja koje Belle ima.

Također pročitajte: Video: MTN Gana uvodi pakete podataka pretplatnicima

Kao što sam rekao Ibukunu, on mora odbaciti S60 5. izdanje Nokia 5800 i dobiti sebi jedan od novih Belle uređaja.

Međutim, nisam siguran da se u ovom trenutku mnogo može učiniti u vezi s sindromom poteškoća s poteškoćama u vezi s uslugama Apps Incentive Deficiency Syndrome. Čini se da Belle dolazi nakon što su mnogi programeri odlučili da više ne vrijedi za nevolje.

Nove se aplikacije prikazuju za Belle na redovnoj osnovi, ali ne na fantastičnoj stopi ili bilo čega što se može usporediti s onim što se dobiva na iOS-u i Androidu. Ako su Nokia u stanju nekako pretvoriti morske mijene na zamjenu za razvojne programere, za Belle postoji mogućnost borbe.

U međuvremenu ćete poželjeti čitati kompletan članak Lord Bank: Symbian Will Die - Dugo živjeti korisničko iskustvo

Preporučeno
Ostavite Komentar