Glavni » general » Symbian i dalje živi u Nigeriji

Symbian i dalje živi u Nigeriji

general : Symbian i dalje živi u Nigeriji

S Android valom koji je pogodio obale toliko zemalja diljem svijeta, lako je reći da isto vrijedi i za Nigeriju, ali to nije istina. Symbian, bivši OS broj još uvijek postoji u gotovo svim čimbenicima u Nigeriji.

Svaki put kad sam u tranzitu, uvijek vidim u prosjeku oko dva Symbian uređaja, a na ulicama brojevi trostruki. Možda ćemo imati sve Fanboyove argumente o Lumias i Pureviews i JellyBean, ali istina je da navodno "mrtav" OS još uvijek djeluje kao dnevni vozač za tisuće Nigerijana.

Prije sam prije dvije godine koristio Symbian powered Nokia 5230 i moram vam reći da je kao moj prvi pametni telefon dobro obavio svoj posao. Čak sam koristio za flash prilagodljive ROM-ove i uređivanje izgleda da izgleda kao upravo najavljeni Symbian ^ 3 uređaji tih dana.

Danas još uvijek vidim Symbian uređaje stari kao Nokia N70 u rukama ljudi i vrlo su zadovoljni. Pošto je popularan Android, mogu pokušati brojati koliko puta sam ga vidio u javnosti.

Symbian uređaji prožimaju gotovo sve radove života u Nigeriji. Nokia 808 PureView koji je nedavno pokrenut u Lagosu možda je posljednja žurba za novim Symbian modelima u Nigeriji, ali znaju da postojeći Symbian uređaji posvuda!

Preporučeno
Ostavite Komentar