Glavni » general » Symbian Enthusiasts Peticija za puštanje izvornog koda

Symbian Enthusiasts Peticija za puštanje izvornog koda

general : Symbian Enthusiasts Peticija za puštanje izvornog koda

Iako službena podrška za Symbian možda je zatvorena, entuzijasti širom svijeta još se ne odustaju. Budući da je softver Open Source, neki su entuzijasti pokrenuli peticiju za izvorni kod i najnovije razvojne gradnje kako bi bili javno dostupni tako da to može učiniti svatko tko želi raditi na njemu, poboljšati ili koristiti.

Očito je da Microsoft nije predodređen da Symbian još uvijek diše i živi negdje. Poznati su entuzijasti da preuzmu dio softvera i pokrenu revoluciju s njom. Razmislite o CyanogenMOD za Android. Ipak, sumnjam da Symbian OS u divljini može ikada biti ozbiljna prijetnja za Windows Phone. Volio bih vidjeti Symbian održati životom putem entuzijasta razvoja. Vidjeli smo jednu ili dvije zanimljive stvari, bez obzira na to koliko su male.

Dakle da; Potpisala sam peticiju. Ako ste obožavatelj operacijskog sustava Symbian OS i voljeli raditi isto, dodirnite vezu u nastavku.

Potpišite peticiju: Nokia Corporation i Microsoft Corporation: Izdajte Symbian izvornog koda i napravite ga otvorenim izvorom i objavite najnovije nadogradnje

Preporučeno
Ostavite Komentar