Glavni » general » Symbian - Glupo umiru?

Symbian - Glupo umiru?

general : Symbian - Glupo umiru?

Bio sam ovdje kad je UIQ umro. Bio sam ovdje kad je Palm popeo trbuh. Bio sam ovdje tijekom bliještanja sustava Windows Mobile. Sve sam to svjedočio.

Vidio sam kako mobilni operacijski sustavi umiru, i gotovo u svim slučajevima oni jednostavno nestaju. Rad se zaustavlja ubrzo nakon najave, budući da programeri izgledaju negdje drugdje. Nove aplikacije? Tko želi razviti nove aplikacije za platformu čija je smrt najavljena?

Ali ovaj put izgleda drugačije. Nikada nisam vidio mobilni operacijski sustav kako umire od načina na koji Symbian čini da umire. Dopustite mi da objasnim.

Svakodnevno nove Symbian aplikacije ostaju objavljene. Imam dva uređaja u Symbian uređaju i gotovo se nema kraja priljeva novih aplikacija u Ovi Nokia trgovinu. Od igara do profesionalnih aplikacija, oni jednostavno dolaze, a Qt čini one aplikacije koje izgledaju dobro.

U novije vrijeme preuzela sam i instalirala sljedeće nove aplikacije - službeni LinkedIn aplikaciju, YouTube Downloader, Molome, SmtRevoda, Nokijinih prikolica, nekoliko varijanti Angry Birds, Jump Monkey, RetroCosmos, Revolve, Revolver, kasvopus, GmailApps, Notes Wall, NinjaJoe Undercover, FavoritePhotos, a samo sinoć preuzeo sam novu aplikaciju treće strane MiniBrowser Mobile.

Gore su oni koji potkrepljuju moje osobne sklonosti. U posljednje su vrijeme uložili više prihoda koji sam potpuno zanemario. Nekoliko od tih novih aplikacija razvijeno je u Qt, što se dokazuje kao strašna razvojna platforma.

Ovo je prvi put da takozvani OS koji umire umire u velikom stilu na ovaj način. Razmislite također da je Symbian Anna točno iza ugla 9 i još jedno veliko ažuriranje nakon toga), a ovaj OS koji umire samo je sve bolji i bolji.

Također pročitajte: Oppo pokazuje interes za ovu aplikaciju na Nigeriji

Izgleda da je Symbian u izlasku u najkraćim satima. Tužno. Ali, ako je ovo ono što umire, Lawd zna da želim umrijeti.

Preporučeno
Ostavite Komentar