Glavni » general » Symbian Belle dobiva Microsoftove aplikacije za produktivnost

Symbian Belle dobiva Microsoftove aplikacije za produktivnost

general : Symbian Belle dobiva Microsoftove aplikacije za produktivnost

London, Velika Britanija - Nokia je danas najavila nadolazeća ažuriranja za svoj operativni sustav Symbian Belle koji pretvaraju najnoviji raspon pametnih telefona u mobilni ured za bilo koju tvrtku. Besplatna ažuriranja, nazvana Microsoft® Apps, isporučuju paket Microsoftovih produktivnih aplikacija na kompatibilne Nokia pametne telefone kako bi se dodali sveobuhvatne značajke sigurnosti i upravljanja koje su već sadržane u programu Symbian Belle. Bez dodatne infrastrukture, ove aplikacije pomažu pri dodavanju neposredne poslovne prednosti za prve Symbian Belle uređaje, kao i pružanje značajne dodatne vrijednosti postojećim poslovnim korisnicima tvrtke Nokia koji nadogradnju na Symbian Belle.

"Rad je važan dio osobnog načina života, težnje i postignuća za mnoge ljude diljem svijeta", izjavio je Purnima Kochikar, poslovna mobilnost VP, Nokia. "Kao što Symbian Belle proširuje svakodnevne mogućnosti društvene interakcije, htjeli smo proširiti mogućnosti upravljanja osobnim radnim životom za pojedince i poslodavce. Microsoft Apps je još jedan primjer Nokijeve stalne obveze da nastavljaju isporučivati ​​vrijednost i inovativnost korisnicima Symbian. "

"Microsoftove softverske aplikacije za produktivnost za Nokia Symbian pomoći će klijentima da ostanu povezani s dokumentima i uslugama tvrtke Microsoft Office kada su na putu", izjavio je Pat Fox, viši direktor marketinga i planiranja, Microsoft Office.

Dostupna do kraja četvrtog kvartala 2011. s širokom dostupnosti potrošača početkom 2012. Microsoft Apps donosi alate za suradnju i produktivnost, uključujući Microsoft® Lync ™ 2010 Mobile, Microsoft OneNote ™, Microsoft PowerPoint® Broadcast i Microsoft Connection Dokument ( koji omogućuje pristup Microsoft SharePointu) na Symbian Belle. Ažuriranje u prvoj polovici 2012. predstavit će Microsoft Word, Excel i PowerPoint kao izvorne aplikacije po prvi put izvan platforme sustava Windows.

Također pročitajte: Doba touch-i-tipa smartphone je ovdje

Microsoftove aplikacije bit će isporučene putem ažuriranja softvera preko zraka ili putem PC preuzimanja te će funkcionirati na Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 600 i Nokia Oro.

Osim toga, Nokia radi s Microsoftom kako bi osigurao upravljanje mobilnim uređajima Symbian Belle uređaja kroz Microsoft® System Center Configuration Manager 2012.

Napomene urednicima :
Prvo ažuriranje bit će dostupno do kraja četvrtog tromjesečja 2011 s širokom dostupnosti potrošača početkom 2012. godine, uvođenjem niza softverskih aplikacija tvrtke Microsoft na Symbian Belle uređaje:
- Microsoft OneNote - bogata bilješka uz slike. Sinkronizira se sa sustavom Microsoft SkyDrive®.
- Microsoft Lync 2010 Mobile - jeftin sastanak IM, prisutnosti, audiozapisa i web-sadržaja u pokretu.
- Microsoftova veza dokumenata - pojedinačni pogled na dokumente pohranjene na mobilnom uređaju, uključujući privitke e-pošte, kao i dokumente na web stranicama SharePoint 2010.
- Microsoft PowerPoint Broadcast - prikaz emisija prezentacija izravno s računala na mobitel.

Naknadno ažuriranje predstavit će Microsoft Word, Excel i PowerPoint kao izvorne aplikacije prvi put izvan platforme sustava Windows i nastavit će isporučivati ​​nove značajke Microsoftovim aplikacijama, uključujući:
- Microsoft OneNote sinkronizacija s SharePointom (uz SkyDrive)

Napomena urednika: Jasno, te aplikacije dodaju ozbiljnu vrijednost Symbian platformi i pojačavaju Nokijinu predanost podržavanju Symbije do kraja. Microsoftove aplikacije također nude istu funkcionalnost koja će biti dostupna na WindowsPhone pametnim telefonima i nadamo se da će olakšati prijelaz na korisnike sustava WindowsPhone za Symbian.

Najava na Nokia Conversations uključuje sljedeću izjavu: "Postojat će još ažuriranja u 2012 i više uređaja koji će doći i Nokia je već rekao, pružat ćemo softversku podršku za Symbian sve do barem 2016. Symbian je od iznimne važnosti za naše buduće ambicije i ova najnovija najava je samo još jedan primjer uloge koju će Symbian igrati ... "

Preporučeno
Ostavite Komentar