Glavni » general » Symbian - Zvijer koja je odbila umrijeti

Symbian - Zvijer koja je odbila umrijeti

general : Symbian - Zvijer koja je odbila umrijeti

StatCounter je globalna web monitoring usluga koja prati preglednike i OS koji se koriste za pristup tim web stranicama na kojima su ugrađeni njezini kodovi / skripte.

Statistika tvrtke StatCounter pokazala je da je Symbian još uvijek vrhunski pas u pregledavanju mobilnog weba, s ugodnim položajem nad ostalima.

Da; ovo je samo StatCounter statistika. Ipak, napominjemo da StatCounter nisu mali igrači u ovom polju. Na dan 1. lipnja 2010. kôd za praćenje StatCounter instaliran je na više od 3 milijuna web mjesta na globalnoj razini.

Zanimljivo je vidjeti da, bez obzira na tvrdnje mnogih da je Symbian preglednik "suludo" i da je Symbian "mrtav" ili "umiranje", ovaj stari pas još uvijek ima svoje.

Naravno, djelomično odgovoran za ovo je velika instalirana baza tvrtke Symbian.

Kao odgovor na ovu vijest, netko je rekao: "Symbian je zvijer. Jednostavno neće umrijeti! "Možda. Vjerojatno ne. Ali poruka je jasna: ovaj tip nije guranje.

Izraženo paljenje vlastitog izvršnog direktora. Blogeri su na sve strane zlostavljali. Zanemareni od strane operatera / mrežnih operatera. Ulaganje u udomiteljstvo.

Ipak, Symbian odbija umrijeti. Neraspadljiv vrag još je dobio nekakav trik!

Trenutno imamo Nokia Belle smartphone u kući ovdje za pregled na Mobility Towers. Do sada sam impresioniran. Ja zapravo volim nekoliko stvari o tome na moj N9.

Možda, samo možda, Belle može imati budućnost ako Nokia tako odluči preokrenuti svoj položaj na ovoj "gorućoj platformi".

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar