Glavni » general » Symbian Anna Update za kolovoz 2011. godine

Symbian Anna Update za kolovoz 2011. godine

general : Symbian Anna Update za kolovoz 2011. godine

Nokia je najavila da će Symbian Anna biti isporučena s novim Symbian ^ 3 uređajima, a zatim će biti dostupna za preuzimanje na starije Symbian ^ 3 uređaje do kraja kolovoza. To je potvrdio direktor tvrtke Nokia Stephen Elop na tekućoj Nokia Connection 2011.

Ako planirate kupiti bilo koji od Nokia N8, E7, C7 i C6-01 uskoro, oni će početi isporučivati ​​s Symbian Anna u srpnju, pa se malo odmarajte. Ako već posjedujete jedan od tih uređaja, možete se odmoriti do kraja kolovoza kada će vam Anna download biti dostupna.

Iz Nokia razgovora:

Na Nokia Connection događaju u Singapuru danas, Nokia je najavio da će u lipnju započinjati isporuku Nokia N8s, E7s, C7 i C6-01s s Symbianom Anna. Ako već posjedujete neki od tih uređaja, softver možete preuzeti do kraja kolovoza.

Kraj kolovoza? Pucaj me ako to ne znači da neki od nas trenutni vlasnici neće dobiti u rujnu. Sada znam da su Nokia odlučili testirati moje strpljenje. Umoran sam od maštanja nad Annom na mojim trenutnim uređajima. Mogu li čekati tako dugo? Ja sam moćan u iskušenju da se prebaci u lovački način i idem tražiti još jednu vruću bebu da me zadrži u društvu upravo sada.

Oh, Nokia također kaže da očekuje 10 novih Symbian uređaja u narednih 12 mjeseci.

Preporučeno
Ostavite Komentar