Glavni » general » Swings Bluetooth Naušnice su savršeni slušalice za slušalice za vas

Swings Bluetooth Naušnice su savršeni slušalice za slušalice za vas

general : Swings Bluetooth Naušnice su savršeni slušalice za slušalice za vas

Dame! U gradu je novi stilski modni tech proizvod. Zamislite Bluetooth uređaj tako elegantan da nitko ne bi znao da ste ga imali. Pozdravite Swings Bluetooth naušnice. Tko kaže da tehnički proizvodi moraju biti ružni?

Sada se ne morate brinuti zbog pogrešnog postavljanja slušalica ili traženja slušalice na dnu vrećice. Sve što trebate učiniti je nositi ove fancy naušnice i spremni ste - udobni, elegantni i Bluetooth slušalice na mjestu. Da; možete jesti kolač i imati ga.

Swings Bluetooth naušnice: Kako to radi

Ove elegantne slušalice za uši uklapaju u vaše probodene uši baš kao i vaše redovite naušnice, pa vaše Bluetooth slušalice ne padaju. Kada trebate slušati glazbu ili uputiti poziv, samo zamahnite dio koji visi u uho i uživajte.

Trajanje baterije Swings Bluetooth naušnica izgleda bog. Proizvođači kažu da 5 sati korištenja od punog naboja. Što je s vremenom punjenja? Uključite ih da napunite 15 minuta da biste dobili 3 sata korištenja. Nije loše.

Poput Appleovih Airpoda, također trebaju isporučeni kovčeg za punjenje. Swings naušnice također podržavaju AI usluge kao što su Google pomoćnik, Siri i Alexa.

Naušnice su dostupne u srebro / bijelo, zlato / bijelo ili ružičastoj / bijelo.

Uspoređujući Apple's Airpods i swing naušnice, stigao sam do zaključka: airpods su muški i Swings su ženstveni i šik. Možete pogledati stranicu Kickstarter proizvoda.

Preporučeno
Ostavite Komentar