Glavni » general » Swift Publisher - najbolji način stvaranja brošura i knjižica

Swift Publisher - najbolji način stvaranja brošura i knjižica

general : Swift Publisher - najbolji način stvaranja brošura i knjižica

Jedini način da to ispravno učinite jest to učiniti sami! Ako želite da publikacije izgledaju savršeno - Swift Publisher će biti najbolji izbor za vaš Mac!

Izdavač vam omogućuje stvaranje vizualnih publikacija profesionalne kvalitete, čime se štedi od potrebe da potrošite mnogo novca i vremena da biste ih stvorili u teškim sustavima izdavanja stolnih računala. Možete stvoriti jednostavne publikacije, kao što su čestitke i oznake, ili teže, kao što su godišnjice, katalozi i profesionalni elektronički bilteni.

Izdavačka djelatnost živi do danas. Bez inteligentnih publikacija ne bi bilo onih sjajnih inovacija i impresivnih projekata na koje smo tako navikli, uključujući i Apple, koji je privukao korisnike pomoću laserskog pisača i programa kao što je PageMaker koji je generirao bezbrojne vijesti, brošure, pa čak i čitave trgovine. Upoznavanje s izdavačkom djelatnošću na modernim Macovima stvoreno je tako izvrsnim alatom pod nazivom Swift Publisher. To je dostupno, recimo, urednik grafike, spremno učiniti sve kako bi se postigao kvalitativni rezultat na intuitivan način.

U srcu Swift izdavača nalazi se galerija predložaka, koja obuhvaća oko 400 raznih primjeraka poput letaka, kataloga ili cijelog restoranskog jelovnika. Da biste se upoznali s programom, dovoljno je samo odabrati predložak i malo se početi igrati, mijenjati tekst, preuređivati ​​grafičke elemente, brisati ih i zamijeniti ih nekoliko klikova mišem. Postoji i zasebni odjeljak pod nazivom "Elektronički mediji", gdje se čine stranice Facebooka, Twittera, kao i iOS sučelja.

Također pročitajte: Kako smanjiti plavo svjetlo na MacOS i Windows 10

Svaki dizajner cijenit će ugrađene setove clipartova, podršku knjižničnoj aplikaciji Fotografije, pametne figure s ploče s lijeve strane i sve vrste malih stvari, koje je usput moguće kupiti dodatno preko ugrađenog, u kupnji. Sve opisane opcije stavljaju se na oblik dokumenta samo preko banalnog povlačenja. Korišteni dijelovi uređuju se kroz ploče Layout (s desne strane) i Toolbar (na vrhu). Glavno područje djelovanja namijenjeno je izradi i organizaciji dokumenata s jednim ili više stranica.

Ali takve profesionalne opcije kao što su, na primjer, višestruki slojevi s elementima koji se ne ispisuju, glavne stranice, pretvaranje teksta u krivulje, podešavanje stranica, pa čak i izvoz CMYK datoteka s tifom radi slanja u tiskaru čine objekt ove recenzije stvarno sjajnom izdavačkom aplikacijom. Međutim, malo je čudno da slična opcija nije dostupna za PDF ili EPS izvoz.

U Swift Publisheru možete jednostavno staviti bilo koji kod i urediti ga. Usput, u posljednjem modelu aplikacije dodane su i dinamična tekstualna polja koja su dobar ekvivalent popularne funkcije odabira iz korespondencije poštom, kada se prenesu u radnu dokumentaciju, na primjer, ime, telefon, adresa ili drugi informacija.

Grafički je urednik, između ostalog, u mogućnosti uređivati ​​slike pomoću ugrađenih OS X filtera za podešavanje boje, ekspozicije, ljestvice i skup alata za retuširanje bez upotrebe aplikacija treće strane. Možete čak i upravljati uvozom starih Adobe Illustrator i EPS vektorskih datoteka.

Također pročitajte: Kako postaviti roditeljske kontrole na Mac računalu

Swift Publisher izdavač za Mac, koji će postati neophodna stvar za one ljude koji visoko cijene kvalitetu i žele ih sami stvoriti. Proces stvaranja publikacija je tako fascinantan da će privući zanimanje i nadahnuće kreativnosti čak i početnika. Počnite s jednostavnim stvarima - izradite čestitku ili knjižicu. Kada budete sigurni kako je lako stvaranje i koliko nevjerojatnih rezultata možete postići, nikad nećete znati - možda biste se htjeli isprobati u takvim ozbiljnim projektima kao što sami stvarate knjigu ili časopis.

Sučelje aplikacije omogućit će vam maksimalno korištenje svih raspoloživih funkcija i prednosti aplikacije bez ikakvih poteškoća. Provedite svoje ideje lijepo uz Swift Publisher!

Preporučeno
Ostavite Komentar