Glavni » general » Podrška za plaćene aplikacije za Android korisnicima u 26 novih afričkih zemalja

Podrška za plaćene aplikacije za Android korisnicima u 26 novih afričkih zemalja

general : Podrška za plaćene aplikacije za Android korisnicima u 26 novih afričkih zemalja

Danas je Google najavio da Android Market povećava potrošački pristup i podršku razvojnim programerima za plaćene aplikacije u nekoliko novih zemalja. Od danas, potrošači iz 99 novih zemalja, uključujući 26 afričkih zemalja, moći će kupiti aplikacije s usluge Android Market. Ovo najnovija ekspanzija Android tržišta znači više aplikacija - uključujući igre, društvene i produktivne aplikacije - za potrošače i prodajne mogućnosti za razvojne programere u više zemalja.

Tijekom sljedećih nekoliko dana broj zemalja u kojima korisnici Androida mogu kupiti određene aplikacije povećat će se na 131, uključujući dodatak Južne Afrike, Kenije, Ugande, Senegala, Gane i Nigerije. Potrošači iz tih novih potpornih zemalja imat će pristup do više od 200.000 besplatnih i plaćenih aplikacija na usluzi Android Market koje mogu izravno pristupiti s uređaja sa sustavom Android.

Pokrenuto je Android Market kako bi pomogli razvojnim programerima distribuirati mobilne aplikacije na istoj razini, a korisnicima omogućiti pronalaženje i preuzimanje aplikacija koje iskorištavaju jedinstvene mogućnosti platforme za Android. Danas nam je drago objaviti proširenje ponude usluge Android Market u tim dodatnim zemljama kako bismo pružili više aplikacija za više korisnika.

Potpuni popis zemalja nalazi se ovdje: Podržane lokacije za distribuciju aplikacija.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar