Glavni » general » Sunce postavlja aplikaciju Microsoft Sunrise Calendar

Sunce postavlja aplikaciju Microsoft Sunrise Calendar

general : Sunce postavlja aplikaciju Microsoft Sunrise Calendar

App Sunrise Kalendar je vrlo opsežna aplikacija za kalendar za Android koja se sinkronizira s Google kalendarom, Exchangeom, iCloudom, Facebookom, Evernoteom, Foursquareom, TripItom, Todoistom, Trellom i više. U 2015. Microsoft je stekao tim iza razvoja aplikacije. Prema postu bloga tvrtke Sunrise tim Microsoft je sada premjestio tim da radi na programu Outlook za Android i iOS. Očigledno, Microsoft želi da Outlook uživa u nekim od urednih značajki koje aplikacija Sunrise Calendar nudi.

Posljedica toga je da je razvojni rad na aplikaciji Sunrise sada prekinut. Od ove točke neće biti novih značajki ili ispravaka programskih pogrešaka za aplikaciju. Drugim riječima, smrt. Izlazak sunca bit će uklonjen iz raznih trgovina aplikacijama u narednih nekoliko dana, a 31. kolovoza završit će sve radove na Sunriseu.

Adieu Sunrise Calendar app

Sjetit ćete se kako je Microsoft stekao tim iza aplikacije Rave Accomplija e-pošte, a prilično je isto napravio i stvaranje lijepih aplikacija e-pošte za Outlook za Android i iOS koje danas vidimo. Kao i kod Accomplijeve aplikacije za e-poštu, tako je i aplikacija Sunrise Calendar. Sunce će postaviti Sunrise Calendar.

Preporučeno
Ostavite Komentar