Glavni » general » Pretplatnici se nadaju nižim tarifama telekomunikacija

Pretplatnici se nadaju nižim tarifama telekomunikacija

general : Pretplatnici se nadaju nižim tarifama telekomunikacija

Nedavno je Nigerijsko povjerenstvo za komunikacije (NCC) najavilo nove (i niže) stope međusobnog povezivanja koje će stupiti na snagu 31. prosinca 2009.

Stopa međusobnog povezivanja predstavlja stopu koju telekomunikacijski operater plaća drugom operatoru čije mreže prestaje.

The Guardian novina izvještava o ovom razvoju:

S tim razvojem, prekid poziva na mrežama novih sudionika, diplomirao je od N10.12 od 31. prosinca 2009. do N8.20 u 2012. godini, a završetak poziva na starijim mrežama operatora fiksiran je u N8.20 u istom razdoblju.

Još jedna glavna značajka novih stopa je određivanje Interconnect Rates za kratke poruke usluga (SMS), po prvi puta u zemlji.

Jasno je da NCC podnosi nove stope kao sredstvo reguliranja tarifa u industriji. Niže stope međusobnog povezivanja znače da mrežni operatori mogu dodatno spustiti svoje tarife, jer su tarife često izravno povezane s stopama interkonekcije.

U pozadini toga, potrošači širom zemlje nadaju se nižim tarifama telekomunikacija. Koliko će uskoro biti drugačija stvar. Međutim, s Gloom koji obećava da će brzo uskratiti brzine mobilnih podataka, zahvaljujući svom novom podmorskom kabelu i novim stopama međusobnog povezivanja, 2010 gleda na svijetlu stranu za telekomunikacijske pretplatnike u Nigeriji.

Preporučeno
Ostavite Komentar