Glavni » general » Pretplatnici stenjaju dok MTN implementira podatkovnu kapu na BIS-u

Pretplatnici stenjaju dok MTN implementira podatkovnu kapu na BIS-u

general : Pretplatnici stenjaju dok MTN implementira podatkovnu kapu na BIS-u

Pretplatnici na uslugu BlackBerry na MTN-u Nigerija počeli su stenjati i stenjati oko uklanjanja neograničenih podataka na svom rasponu BlackBerry Internet usluga. Pa, teški korisnici, stvarno.

Ovdje je tijelo poruke koju mi ​​je poslao MTN BIS pretplatnik:

Gospodine, jeste li svjesni da je MTN pokrenuo BIS podatkovni okvir? 200 MB za N1, 500. Oni su oduzimali moj novac, pa sam ih pozvao da se žale, a rekli su mi da nema više neograničenih podataka i da sam iscrpio moj 200MB. Zbog čega se vrijeme prijenosa terete za korištenje interneta.

Dok se MTN Nigerija i dalje odnosi na svoje redovne BIS planove kao "Neograničeno", uveli su podatkovnu kapu na svaku od njih.

U povezanim vijestima, BlackBerry je nedavno predstavio OS 10 na tržište, što je BIS i legendarni komprimiranje podataka platforme ograničeno samo na BBM (BlackBerry Messenger). Sva druga internetska upotreba je putem redovitih podataka o mobilnom internetu. Pojedinosti potražite u odjeljku Razgovor o sukobu BlackBerry 10 BIS. MTN BlackBerry 10 planira također nositi podatke kape.

Koristite li svoj BlackBerry na MTN ili drugim mrežama? Kakvo je iskustvo u ovom trenutku? Važno je da budete svjesni onoga što se dobiva na vašoj mreži, tako da vas ne iznenadi.

Preporučeno
Ostavite Komentar