Glavni » general » Čudne mobilne priče

Čudne mobilne priče

general : Čudne mobilne priče

To može biti smiješno čudno, svijet i mobitel nije isključen iz toga. Ponekad kupite telefon i ustanovite da ga ne možete koristiti u svrhu koju ste namjeravali. obično, logična stvar je prodati ili odustati. Ali ponekad, iz nekih čudnih razloga saznate da se telefon u pitanju dobro služi za nešto, a zatim ga zadržite i koristite za tu jednu stvar.

Evo moje najčudnije mobilne priče.

Kupio sam Apple iPhone 3GS za N60, 000 u studenom 2010. O dječak, bilo je malo uzbuđenja. Zapravo sam krenuo na pola puta preko Lagosa s gotovom novcem kako bih ga pokupio u subotu ujutro u 7 sati ujutro. Znaš da moram biti uzbuđen zbog tebe ako rano iziđem iz kuće i potrošim tu vrstu novca.

U svakom slučaju, dobio sam iPhone i sve, a zatim svakodnevno korištenje, našao sam ga neupotrebljivim kao moj svakodnevni smartphone. Cijeli Os i UI samo su se osjećali previše zubima za mene, a dodajući da ograničenja povezivanja iOS, ja završio frustriran s uređajem.

Ali, i vrlo velika, ali, otkrio sam da je iPhone bio izvrstan USB modem. Upravljao je USB povezivanjem bolje od bilo kojeg drugog uređaja koji poznajem. Priključite i moje računalo odmah je uspostavilo vezu - i ostalo je povezano. Pa, možete pogoditi ostatak priče: iPhone 3GS je ostatak vremena potrošio isključivo kao USB modem. Da; N60, 000 USB modem.

Siguran sam da bi me neki ljudi klasificirali kao psihički oslabljeni da koriste iPhone na taj način. Ali, iskreno sam pronašao 3GS puno bolji USB modem od pametnog telefona, i to je dobro poslužilo toj svrsi.

Također pročitajte: BLU Life One X2 specifikacije i cijena

Koja je najčudnija činjenica da ste morali izvršiti mobitel? Podijelite svoju priču.

Preporučeno
Ostavite Komentar