Glavni » general » Priča o besplatnoj liniji pregledavanja

Priča o besplatnoj liniji pregledavanja

general : Priča o besplatnoj liniji pregledavanja

Oko listopada prošle godine, moj kućni drug otkrio je nakon isteka svoje pretplate na jednodnevni MTN plan da se njegova linija nastavila povezivati ​​s internetom i on je uspio pregledavati bez ikakvog odbitka sa svog računa.

U početku je mislio da je riječ o prljavštini i zanemaruje ga, misleći da mu je glava zeznuta kao što smo očekivali od velike žute mreže. Za tjedan dana on je slobodno pregledavao. Zatim su prolazili dva tjedna. Sažetak je da je do danas još uvijek slobodno pregledavao tu liniju. Dok sam bio u hostelu, preuzeo bih njegovu SIM karticu, ubacio ga u moj modem, a onda bih stvorio Wi-Fi hotspot sa svojim laptopom gdje se ljudi u hostelu mogu povezati s mrežom.

Na danima nogometnih utakmica živjeli smo utakmice, gledali videozapise na usluzi YouTube bez brige o širini pojasa, prenesenima i preuzimanju po volji. U biti, imamo vrlo rijetku propusnicu. Vjerujte mi kad kažem da smo je maksimizirali, barem kad je mreža još uvijek dobra.

Ovo nije prvi takav primjer da čujem da netko samo surfira besplatno. Siguran sam da bi neki od vas vidjeli ili čuli za nekoga tko samo povezuje i surfira internetom bez naknade. Moje pitanje je, međutim, zašto se to dogodi ?. Je li to problem s MTN softverom ili brojačem koji je odbio resetirati kada je istekao izvorni podatkovni plan?

Ako imate nešto slično ili znate nekoga tko je, podijelite svoja iskustva u odjeljku komentara u nastavku. Svatko tko razumije kako mreže rade, molimo da ostavite komentar kako bi nas prosvijetlio o tome zašto i kako se to dogodi anomalija. Hvala

Također pročitajte: 5 stvari koje niste znali o Mister Mobility
Preporučeno
Ostavite Komentar