Glavni » general » Zaustavite pritužbu i prestanite slijediti toliko blogova!

Zaustavite pritužbu i prestanite slijediti toliko blogova!

general : Zaustavite pritužbu i prestanite slijediti toliko blogova!

Gotovo svaki dan susrećem ljude koji se žale da su naslovi i priče na mnogim blogovima slični ili isti. Iako zvuči (i vjerojatno se osjeća) sve lijepo i dandy da uklanjaju kritike i traži od blogera da budu drugačiji, tu je više problema. Naglašava da postoji problem s mnogim od onih koji sami čine te kritike. U šoku ste; čvrsto? Dobro za tebe. Samo nastavite čitati.

Ako su svi blogovi koje ste odabrali slijediti blogove za vijesti, zašto očekujete značajne razlike u sadržaju na tim blogovima? To bi bilo kao da svakodnevno kupujete The Punch, The Guardian i Vanguard i žale se da oni nose prilično mnogo istih vijesti! Duh. Da; to je ono što se od njih očekuje - nose vijesti o događajima u vašem okruženju. Problem je ti. Prestani kupiti sva tri. Kupite novine, a zatim nabavite specijalizirane publikacije. Primjerice, jedna opća novina, jedan sportski časopis i jedan modni časopis zvuče kao zdrava ravnoteža. Ali tri opće novine koje pokrivaju isti okoliš? Molim te prestani se žaliti.

Postoji više od dovoljno raznolikosti blogova - blogova o hrani, modnih blogova, blogova s ​​tehnološkim vijestima, blogovima o blogovima, blogovima, blogovima, blogovima, blogovima, pravnim blogovima, religijskim blogovima, pa čak i obiteljskim blogovima. Koristite svoju inicijativu i izaberite uravnoteženu prehranu na koju se možete hraniti. Pronađite blog ili web mjesto u određenom polju koje najbolje bilježi stvari na način koji vam se sviđa i pretplatite se na to. Čak možete i uspjeti. Zatim odaberite jedan ili dva fokusiranja na drugo polje koje vas zanima i pretplatite. Čak i pod tehnikom, postoji ogromna raznolikost, ali se ljudi okreću oko istih stvari, a zatim se žale.

Također pročitajte: Ovi modeli Lumia bit će prvi koji će dobiti ažuriranja za Windows 10 Mobile

Po mom mišljenju, problem je ti. Prestani se pretplatiti samo na sve dostupne blogove za tračeve, a zatim se žale da svi objavljuju istu stvar. To je samo glupo. Isto vrijedi i za vijesti, tehnologiju ili bilo koje drugo polje. Što radite pretplati se na sve one blogove u istom polju? Dajte život molim. Stavite raznolikost u svoje čitanje.

Preporučeno
Ostavite Komentar