Glavni » general » Stealth Audio Player reproducira zvuk iz slušalice

Stealth Audio Player reproducira zvuk iz slušalice

general : Stealth Audio Player reproducira zvuk iz slušalice

Postoje dva načina za reprodukciju glazbe na vašem pametnom telefonu: preko zvučnika ili pomoću slušalica. Međutim, ove metode neće vam pomoći ako želite slušati zvukove bez da ih netko drugi sluša. Što ako trebate slušati zvučni zapis kada nemate slušalice i ne želite koristiti zvučnik? Srećom za nas, XDA član Usman Farhat je došao s rješenjem: možete slušati zvukove kroz slušalicu vašeg uređaja. To je moguće putem aplikacije pod nazivom Stealth Audio Player.

Stealth Audio Player vam omogućuje slušanje glazbe i drugih audio zapisa putem slušalice vašeg pametnog telefona. Ovo je dio za koji čujete vaše telefonske pozive. Jednostavno upotrebljava maleni zvučnik i donosi vam nenametljiv način da nadoknadite svoje podcaste i druge zvukove, osobito kada nemate slušalicu s vama. Međutim, imajte na umu da to nije punopravni glazbeni obveznik. To je jednostavno uslužni program, iz kojeg možete igrati sve vrste audio datoteka.

Stealth Audio Player je prilično izvanredna aplikacija. kada reproducirate audio zapise na njemu, možete ga samo glasno čuti, i to ako ste na mirnom mjestu. Ali kad telefon postavite na uho, jasno ćete čuti zvuk. Zapravo, mogu zamisliti neke ljude koji drže slušalice u korist tihog zvuka iz slušalice telefona. Ova aplikacija bit će velika pogodba za ljude koji mrze sve vrste zvuka, jer pruža potrebni zvuk bez buke, za razliku od zvučnika nekih drugih telefona. Što se tiče zvučnika telefona, oni ostaju savršeno tihi. Točno kao da upućuje poziv.

Također pročitajte: Mobilna tehnologija i društveni mediji

Stealth Audio Player dostupan je besplatno na Trgovini Google Play. Sadrži i oglase, ali na bilo koji način ne ometaju funkcionalnost aplikacije. Zato idi naprijed i provjerite je, a zatim nam recite što mislite.

Preporučeno
Ostavite Komentar