Glavni » general » Stealth oglašavanje, javne slike i koze

Stealth oglašavanje, javne slike i koze

general : Stealth oglašavanje, javne slike i koze

Pokušavajući prodati bilo što u ovim vremenima može biti zastrašujući zadatak. To je dijelom i zbog činjenice da postoji čitav niz proizvoda za različite skupine ljudi i da svoje proizvode trebate privlačiti što je moguće većem broju skupina, ili samo dominantnim skupinama.

Imate dječaka "hip i cool" koji svi žele posjedovati uređaj koji imaju njihove zvijezde, imate stare poslovne ljude koji prisiljavaju sve svoje radnike da koriste svoj telefon samo zato što već dulje vrijeme rade i imate energetski entuzijasti koji brinu o efektu staklenika i očuvanju energije.

Pa, u tom svjetlu, Google je nedavno odložio sve svoje kosilice i stekao koze! Da; pročitao si to točno! Pravi životinjski koze! I ne, nisu kupili koze, otkupili ih ... još ih iznajmljuju. Evo što je rekao Dan Hoffman, njihov direktor nekretnina i radnih mjesta.

"Na našem sjedištu planinarskog pregleda, imamo neka područja koja trebamo povremeno pritišćiti da bismo uklonili korove i četkicu kako bismo smanjili opasnost od požara. Ovog smo proljeća odlučili uzeti nisko-ugljični pristup: umjesto da koristimo bučne kosilice koje rade na benzinu i zagađuju zrak, iznajmili smo neke koze iz Kalifornije za uzgoj da bi obavili posao za nas (ne "se šalimo"),

Herder donosi oko 200 koza, a nama provodi oko tjedan dana s nama u Googleu, jedeći travu i istovremeno gnojiti. Koze su uzgajane uz pomoć Jena, Border Colliea. To košta nas jednako kao i košenje, a koze su puno čudno gledati nego kosilice. "

Što da kažem! Zvuči kao dobar trenutak da budete "kozli". Koze jedu besplatno, a plaća se.

Također pročitajte: Glazba na mobilnom uređaju: upotreba zvučne slušalice

Pa, imaš to! Ali zaista, pitanja na mom umu su ove:

  1. Kako marketing tvrtke utječe na vrste uređaja koje kupujete?
  2. Je li tehnološka tvrtka "zelena" stvarno utječe na način na koji ih vi vidite?
  3. Je li više o uređaju ili o čemu tvrtka ima?
  4. Što vas tjera na plaćanje mobilnog uređaja?
Preporučeno
Ostavite Komentar