Glavni » general » Stanje nigerijskog mobilnog ekološkog sustava

Stanje nigerijskog mobilnog ekološkog sustava

general : Stanje nigerijskog mobilnog ekološkog sustava

Mobilni ekosustav u Nigeriji siguran je da se mijenja - i gotovo prebrzo da se održi.

Nokia je u kasnim vijestima i čini se da su to ključni koraci u ovoj promjeni. Po prvi put, proizvođač prima predbilježbe za mobilni uređaj (Nokia N8). Po prvi put u Nigeriji, proizvođač se susreće s programerima, sluša ih i aktivno ih podržava. Po prvi put imamo aplikaciju za Nigeriju predinstaliranu na pametnom telefonu (GTB aplikacija na Nokia N8).

Da biste dodali više začina, po prvi puta proizvođač je zainteresiran za slanje jedinica za pregled svojih uređaja. Natrag na Mobifest 2010, razgovarao sam s Praveen Shetty, voditeljicom rješenja Nokia West Africa o dobivanju preglednih uređaja Mobility Nigerija. Na našem sastanku jučer, on je potvrdio da će raditi prema dobivanju Nokia N8 preko mene za pregled nakon prve isporuke stiže.

Dakle, možemo zadržati naše prste prešli i očekivati ​​detaljan N8 pregled, sve ostale stvari su jednaki.

Imao sam kratak dojam o N8 na Nokia jučer (oba Praveen i Teemu su imali po jedan). Vidjeti i upravljati jednim u tijelu ostavio je dobre dojmove. Sada ne mogu odgovoriti na pitanja o N8, budući da je moje vrijeme bilo kratko, ali svakako želim reviziju.

Nokia nije jedina tvrtka koja ljulja na brodu. Iako ja također ne mogu dati detalje, imam ga na dobrom autoritetu (ovo nije glasina, nego gotov posao) da iPhone uskoro dolazi na nigerijsku mrežu. Ne; Ne mogu reći izvan ove, stoga nemojte pitati.

Također pročitajte: Fotografije: Svi pozdravljaju crvenu putovnicu!

Premještanje s uređaja, čini se da ima određen napredak na m-commerce frontu. Skupim da VTN sada pokreće svoju m-platnu platformu. MMIT je također u naprednoj fazi, uspješno slanje novca preko državnih granica. Aplikacija GTBank predinstalirana na Nokia N8 već me veseli upotrebi uređaja.

Jednom kada se prekriju prepreke propisa, možemo početi ljuljanje. Radujemo se što ćemo vidjeti aplikacije domaće i cvjetanje m-trgovine.

Nigerijski mobilni ekosustav uskoro će eksplodirati. Izuzetni su dani ispred nas. Dobrodošli u nove mogućnosti!

Preporučeno
Ostavite Komentar