Glavni » general » Država mobilnog weba u Nigeriji

Država mobilnog weba u Nigeriji

general : Država mobilnog weba u Nigeriji

Do 2006. godine, BBC je izvijestio da je u srpnju te godine 61% međunarodnog prometa s mobilnih uređaja (nevjerojatnih 13, 2 milijuna pregleda stranica u samo mjesec dana) iz Nigerije. U to sam vrijeme predstavio kao dokaz kako bih uvjerio one koji su tvrdili da Nigerijci ne koriste svoje mobilne telefone za pristup Internetu.

Prije toga, statistika WAP prometa na našem vlastitom vlastitom mjestu za admiralski prikaz pokazala je stalan protok mobilnih uređaja koji pristupaju web-lokaciji. Također sam spomenuo mobilne web stranice kao što su: Esato i Nairaland.

To je bilo prije dvije (2) godine. Je li se sve promijenilo? Nigeriji još uvijek pregledavaju na svojim mobilnim uređajima? Jesu li Nigeriji objavili mobilni sadržaj na internetu?

Da; Nigerijanci još uvijek pretražuju putem mobitela, još više. S bržim mobilnim vezama (EDGE, 3G i 3.5G) i nižim troškovima, trend se poboljšava.

Opera u državi Izvješća o mobilnom webu, koja prati korištenje Opera Minia (poznati java preglednik za mobilne uređaje), ukazuje na to da promet od Nigerije iznosi 1690% od siječnja 2008. Halo.

WAP pregled također izvještava u članku, Eksplozija u afričkom mobilnom pregledavanju, da je mobilni web prometa na web stranici iz Nigerije povećana za 91% u listopadu u odnosu na srpanj. Priča WAP Reviewa također pruža statističke podatke i podatke iz drugih izvora, a svi govore isto: mobilni web brzo stječe temelje u Nigeriji .

Drugo pitanje, što su Nigerijci objavljivali sadržaj za mobilni pristup, malo je teže odgovoriti. Da; postoji još nekoliko mobilnih stranica s nigerijskim podrijetlom. No, rast na ovom području gotovo je beznačajan. Još uvijek postoje vrlo malo nigerijskih mobilnih web-mjesta ili web-lokacija nigerijskih mobilnih uređaja. Međutim, s prosvjetljenjem, to se vjerojatno mijenja.

Također pročitajte: Izlažete li mobilni uređaj javno?

Na primjer, tvrtka Smirnoff trenutačno pokreće promociju u Nigeriji, a jedan od kanala koje koriste jest mobilni marketing, postavljanjem banner oglasa na odabrane nigerijske web lokacije prilagođene mobilnim uređajima. Ta je odluka bila proizvod jasnog razumijevanja trendova na mobilnom tržištu u Nigeriji. Oni znaju da Nigerijci pretražuju putem mobitela, ali je bilo vrlo malo nigerijskih mobilnih web stranica koje možete odabrati.

Ima li vaše poduzeće web-mjesto prilagođeno mobilnim uređajima ili još uvijek nedostaje golem potencijal na tržištu mobilnog interneta? Jeste li iskoristili prednosti mobilnih uređaja i tehnologije kako biste ostali povezani kada ste i što? U bilo koje vrijeme, bilo gdje revolucija je ovdje.

Preporučeno
Ostavite Komentar